Ajankohtaista

Lue täältä Cuckoon viimeisimmät uutiset, tiedotteet ja kuulumiset.

Asikkalan kunta panostaa hyvinvointiin Cuckoon avulla

Asikkalan kunnan ja Cuckoon yhteinen tarina alkoi, kun tarve monipuoliselle taukoliikuntasovellukselle kasvoi erityisesti pandemian tehtyä etätöistä arkipäivää. Cuckoo erottui muista palveluista raikkaalla, nykyaikaisella ilmeellään sekä koukuttavilla pelillisillä ominaisuuksillaan.

Miten luoda yhteisöllinen yrityskulttuuri: 5 sääntöä

Yrityskulttuuri kuvaa työpaikan tapoja ja normeja – sitä kuinka asiat hoidetaan. Positiivinen yrityskulttuuri koostuu arvoista, tiimityöstä, tavoitteista, henkilökohtaisesta kehityksestä, ja hauskanpidosta!

Taukoliikunta osaksi työpaikan rutiineja – top 3 tavat

Luettelimme parhaat tavat aloittaa taukoliikunta työpaikalla: videot, sovellukset, ja etäohjattu liikunta. Katso mikä on paras teidän työympäristöön!

Parempi työkyky joustoilla ja ihmisten kohtaamisilla

Tämän blogisarjan ensimmäisessä osassa lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Miranda käsittelee tutkimustiedon valossa joustavien työjärjestelyjen ja yhteisöllisyyyden merkitystä työkyvylle.

Mikä on mikrotauko ja miksi se on tärkeä?

Mikrotauko on 1-5 minuutin mittainen tauko työpäivässäsi. Miten saat muutaman minuutin tauosta kaiken hyödyn parhaiten irti?

Kuinka Rantalainen jalkautti Cuckoon koko organisaatioon

Lue tästä blogista, miten Rantalaisella onnistuttiin jalkauttamaan Cuckoo osaksi tuhannen hengen organisaation arkea!

Helppo, nopea ja tehokas – täydellinen 5 liikkeen taukojumppa!

Täydelliseen taukojumppaan et tarvitse välineitä, et varusteita, tiettyä vaatetusta tai ulkopuolista ohjausta. Aikaakin riittää vain muutama minuutti! Löydät havainnollistavat gifit jutun lopusta.

Hyvinvointisovellus tuo virkeyttä Alkon henkilöstön työpäiviin

Alko on komeillut monta kertaa Cuckoon Liigapörssin kärjessä. Mikä on heidän salaisuutensa? Päätimme kysyä suoraan Alkon työntekijöiltä kokemuksia siitä, miten hyvinvointisovelluksen käyttöönotto sujui ja ottaa selvää, miten Cuckoo on vaikuttanut työhyvinvointiin.

Työhyvinvointi nousuun näillä neljällä keinoilla

Mistä työhyvinvointi koostuu? Tässä artikkelissa autamme ymmärtämään työhyvinvoinnin osa-alueita, ja annamme käytännön keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Työstressi – parhaat vinkit sen taklaamiseen

Tässä artikkelissa keskitymme haitallisen stressin tunnistamiseen, kitkemiseen ja sen muuttamiseen positiiviseksi stressiksi.​

Tutkimus: taukoliikunnalla satojen tuhansien eurojen säästöt

Satojen tuhansien eurojen säästöt tekemällä taukojumppaa? Työterveyslaitos teki nimittäin tutkimuksen Cuckoon käytöstä ja sen avulla saaduista muutoksista.

Työn tauottaminen on tärkeää Ilmarisen henkilöstölle

Ilmarisella henkilöstön hyvinvointi on tärkeää, siksi he tarjoavat fyysisesti passiivista työtä tekevälle henkilöstölleen mahdollisuuden istumisen aktiiviseen tauottamiseen. Aikaisemmin taukoliikunnasta huolehti työnekijöiden liikuttaja, mutta vuonna 2018 Ilmarisella aloitettiin Cuckoon käyttö, jotta kaikilla työntekijöillä olisi mahdollisuus ohjattuun taukoliikuntaan työskentelypaikasta ja -ajasta riippumatta.

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!