Cuckoon toimitusjohtaja Amel Gaily on Diilin uusi neuvonantaja!

Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että ohjelman uutena neuvonantajana nähdään Cuckoon CEO Amel Gaily. Start-up maailman erityisosaajana tunnettu Gaily aloitti Cuckoon toimitusjohtajana alkuvuodesta 2023.

Amel on kotimaisen startup-maailman asiantuntija, ja hän on toiminut mm. Finnish Business Angels Network Ry:n toimitusjohtajana ennen aloitustaan Cuckoolla. Hän on myös kysytty puhuja, jolla on takanaan pitkä ura sijoitusalalla.

Amel teki Diili-tuotantoon vaikutuksen jo vieraillessaan keväällä 2021 ensimmäisen kauden finaalissa, jossa hän auttoi finalisteja pitchaustensa kanssa. Amel haluttiinkin mukaan uuden kauden neuvonantajaksi vakuuttavan businessosaamisensa sekä sanavalmiin esiintymisensä ansioista.

”Odotan kilpailijoilta heittäytymistä uuteen ja mukavuusalueelta poistumista, luovuutta ja ratkaisukeskeisyyttä ja punnittua riskinottoa”, Amel Gaily sanoo.

Ohjelman luotsaajana jatkaa Jaajo Linnonmaa ja toisena neuvonantajana Toni Lähde.

”Amelilla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä, joten hän varmasti tietää mitä voittajalta vaaditaan. Uutena jäsenenä hän tuo myös hyvää energiaa ja uusia ajatuksia johtoryhmään. Lisäksi uskon, että Amelin suora ulosanti sekä huumori tuovat Diiliin aivan uutta potkua. Toki odotan eniten, löytyykö iloisesta Amelista myös se vihaisempi puoli, kun kilpailijat tötöilevät”, Jaajo sanoo.

Suomen vaativimpana työhaastatteluna tunnettu Diili nähdään maanantai-iltaisin kello 21:00 Nelosella sekä Ruutu+ -palvelussa.

Tehokkuutta työpäiviin Cuckoon avulla

Cuckoo on hyvinvointisovellus, josta löydät yli 1 000 fysioterapeutin suunnittelemaa taukoliikuntavideota. Cuckoo tuo säännölliset, lyhyet tauot rytmittämään työpäivää sekä auttamaan palautumisessa jo työaikana sekä sen jälkeen.

Cuckoon pelilliset ominaisuudet houkuttelevat ja muistuttavat pitämään taukoja: jokaisesta tauosta ja merkitystä aktiviteetista saat pisteitä, kerrytät streakia ja näet edistymisesi.

Pelillistettyä hyvinvointia työpäivään

Keräämällä pisteitä etenet kartalla ja voit osallistua kilpailuihin ja voittaa upeita palkintoja! Jos yritykselläsi on Cuckoo käytössä voit myös seurata työkavereidesi etenemistä, muodostaa sisäisiä tiimejä sekä haastaa kollegoita. Cuckoota käyttää jo reilut 200 eri yritystä ja organisaatiota.

Cuckoo-hyvinvointisovellus edistää tutkitusti työhyvinvointia. Työterveyslaitoksen teettämän tutkimuksen mukaan Cuckoon aktiivisella käytöllä on positiivinen vaikutus sosiaaliseen, henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että sairauspoissaoloja pystyttiin vähentämään Cuckoon käytöllä kolmen kuukauden intervention aikana 0,5 päivää/henkilö. Muita koettuja hyötyjä Cuckoo-sovelluksen käytöstä oli parantunut palautuminen ja lisääntynyt yhteisöllisyyden kokemus työpaikalla. Lue lisää tutkimuksesta täältä.