Cuckoon toimitusjohtaja Amel Gaily on Diilin tulevan kauden uusi neuvonantaja!

Diilin uuden kauden kuvaukset ovat käynnistyneet ja meillä on suuri ilo ilmoittaa, että ohjelman uutena neuvonantajana aloittaa Cuckoon CEO Amel Gaily.

Amel on kotimaisen startup-maailman asiantuntija, ja hän on toiminut mm. Finnish Business Angels Network Ry:n toimitusjohtajana ennen aloitustaan Cuckoolla. Hän on myös kysytty puhuja, jolla on takanaan pitkä ura sijoitusalalla.

Amel teki Diili-tuotantoon vaikutuksen jo vieraillessaan keväällä 2021 ensimmäisen kauden finaalissa, jossa hän auttoi finalisteja pitchaustensa kanssa. Amel haluttiinkin mukaan uuden kauden neuvonantajaksi vakuuttavan businessosaamisensa sekä sanavalmiin esiintymisensä ansioista.

”Odotan kilpailijoilta heittäytymistä uuteen ja mukavuusalueelta poistumista, luovuutta ja ratkaisukeskeisyyttä ja punnittua riskinottoa”, Amel Gaily sanoo.

Ohjelman luotsaajana jatkaa Jaajo Linnonmaa ja toisena neuvonantajana Toni Lähde.

”Amelilla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä, joten hän varmasti tietää mitä voittajalta vaaditaan. Uutena jäsenenä hän tuo myös hyvää energiaa ja uusia ajatuksia johtoryhmään. Lisäksi uskon, että Amelin suora ulosanti sekä huumori tuovat Diiliin aivan uutta potkua. Toki odotan eniten, löytyykö iloisesta Amelista myös se vihaisempi puoli, kun kilpailijat tötöilevät”, Jaajo sanoo.

Suomen vaativimpana työhaastatteluna tunnettu Diili nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuoden alussa.

Amelin mukana olon kunniaksi syyskuu on meillä supersyyskuu ja siksi vietämme nyt superviikkoja! Arvomme on joka arkipäivä eri palkinnon kaikkien Cuckoota käyttäneiden kesken perjantaihin 15.9. asti! Nyt on juuri oikea aika ottaa Cuckoo kokeiluun. Voit ladata sovelluksen käyttöön App Storesta tai Google Play Kaupasta nimellä ”Cuckoo App”

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!