Aineistot

Lue täältä Cuckoon viimeisimmät uutiset, asiantuntija-artikkelit ja tiedotteet.

Cuckoon ytimessä on teknologinen kehitys

Nykyisessä nopeatahtisessa työympäristössä tuottavuuden ja virkeän mielen ylläpitäminen voi olla haastavaa, mutta sitä suuremmissa määrin välttämätöntä. Me Cuckoossa näemme säännöllisten, lyhyiden taukojen tuomisen työpäivään ratkaisuna moniin ongelmiin. Cuckoon innovatiivinen lähestymistapa juontaa juurensa teknologiseen kehitykseen, varmistaen, että tuotteemme pysyy käyttäjäystävällisenä, tehokkaana ja tieteeseen perustuvana.

Cuckoon uusi ominaisuus – aktiivisuushaasteet osaksi työpäiviä!

Kesä on täällä, mutta Cuckoossa vauhti ei vielä hidastu. Olemme julkaisseet Cuckoossa uuden ominaisuuden: aktiivisuushaasteet! Lue tästä artikkelista, mitä tämä tarkoittaa, mitä hyötyä tällaisesta haasteesta on ja minkälaista palautetta olemme tästä saaneet!
Meeri Utti

Näin Cuckoo liikuttaa ihmisiä tapahtumissa

Cuckoo liikuttaa ihmisiä työpaikoilla, mutta myös tapahtumissa. Lue lisää tästä artikkelista, miten Cuckoo kävi pitämässä yhteisiä taukoja Business Espoon Elinkeinofoorumissa.

Uusi Team-palvelukokonaisuus tuo Cuckoon tiimeille ja pienille yrityksille

Me Cuckoossa haluamme aina vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja yksi tämän kevään uutuuksista on ollut lisäys palvelutarjontaamme Team-mallilla.

4 faktaa istumisen haitoista ja miten ehkäistä näitä

Liika istuminen on tuonut isoja ongelmia jaksamiseemme. Nämä on hyvä tiedostaa, jotta niitä voi ehkäistä. Lue tästä artikkelista vinkit istumisen haittojen taklaamiseen!

Hybridityö tuli jäädäkseen – näillä vinkeillä onnistut

Näillä 7 vinkillä voit tukea hyvinvointia hybridityössä. Olemme koonneet artikkeliin myös käytännöllisiä vinkkejä tässä onnistumiseksi!

Kehitä työhyvinvointia näillä neljällä keinoilla

Mitä työhyvinvointi on? Tässä artikkelissa autamme ymmärtämään työhyvinvoinnin osa-alueita ja annamme käytännön keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen.

Helppo, nopea ja tehokas – täydellinen 5 liikkeen tauko työpäivään!

Onnistuneeseen taukojumppaan et tarvitse välineitä, varusteita tai tiettyä vaatetusta. Aikaakin riittää vain muutama minuutti! Katso havainnollistavat esimerkit tämän artikkelin lopusta.

”Ydinmissiomme on ihan kuin Aikuisten Liikuntatunnin pelikirjasta ”

Cuckoo on yksi Aikuisten Liikuntatunti-hankkeen pääyhteistyökumppaneista. Kerromme tässä yhteistyöartikkelissa taustoja, miksi halusimme lähteä mukaan ja miten työhyvinvointi toteutuu liikunnan kautta Cuckoon arjessa.

Liike on lääke – Diilin kilpailijat hyppäsivät taukoliikunnan maailmaan

Diilin 10. jaksossa päästiin Cuckoon kanssa keskittymään työhyvinvointiin, jossa keskiöön haluttiin nostaa liikkumisen tärkeys ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen taukoliikunnan avulla. Mukana jaksossa ovat myös Cuckoon asiakasyritykset OP ja EY.

Älä aliarvioi pienten taukojen voimaa kiireisen työpäivän aikana – Lisää tuottavuutta lyhyillä tauoilla

Me Cuckoolla uskomme yksilöiden mahdollisuuksiin vaikuttaa omaan työntekemiseen. Mutta kuinka usein huomaamme väittävämme, että emme ehdi pitää taukoja? On aika haastaa tämä vakiintunut ja epäterve tapa.

Biohajoavan materiaalin parista työhyvinvoinnin maailmaan – Emmi Randellista Cuckoon kaupallinen johtaja

Cuckoo vahvistaa kansainvälistä kasvuaan uudella kaupallisella johtajalla. Emmi Randell siirtyi Cuckoolle Sulapacilta, taustanaan myynnin johto ja liiketoiminnan kehittäminen.