Aineistot

Lue täältä Cuckoon viimeisimmät uutiset, asiantuntija-artikkelit ja tiedotteet.

”Ydinmissiomme on ihan kuin Aikuisten Liikuntatunnin pelikirjasta ”

Cuckoo on yksi Aikuisten Liikuntatunti-hankkeen pääyhteistyökumppaneista. Kerromme tässä yhteistyöartikkelissa taustoja, miksi halusimme lähteä mukaan ja miten työhyvinvointi toteutuu liikunnan kautta Cuckoon arjessa.

Liike on lääke – Diilin kilpailijat hyppäsivät taukoliikunnan maailmaan

Diilin 10. jaksossa päästiin Cuckoon kanssa keskittymään työhyvinvointiin, jossa keskiöön haluttiin nostaa liikkumisen tärkeys ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen taukoliikunnan avulla. Mukana jaksossa ovat myös Cuckoon asiakasyritykset OP ja EY.

Älä aliarvioi pienten taukojen voimaa kiireisen työpäivän aikana – Lisää tuottavuutta lyhyillä tauoilla

Me Cuckoolla uskomme yksilöiden mahdollisuuksiin vaikuttaa omaan työntekemiseen. Mutta kuinka usein huomaamme väittävämme, että emme ehdi pitää taukoja? On aika haastaa tämä vakiintunut ja epäterve tapa.

Biohajoavan materiaalin parista työhyvinvoinnin maailmaan – Emmi Randellista Cuckoon kaupallinen johtaja

Cuckoo vahvistaa kansainvälistä kasvuaan uudella kaupallisella johtajalla. Emmi Randell siirtyi Cuckoolle Sulapacilta, taustanaan myynnin johto ja liiketoiminnan kehittäminen.

Cuckoo on Aikuisten Liikuntatunnin yksi pääyhteistyökumppani!

Lähdimme mukaan rakentamaan muutosta, jonka tavoitteena on palauttaa suomalaisten liikkuvuus. Tähän haasteeseen tarvitaan yritysten vastuunkantoa.

Kohti terveempää työelämää – Rutiinit työympäristöön näillä 6 ohjeella

Rutiinit tukevat onnistumista työtehtävissä, ajanhallinnassa ja itsensäjohtamisessa. Artikkelisarjamme kolmas ja viimeinen osa keskittyy tuottavien tapojen luomiseen työympäristössä.

Kohti terveempää työelämää – Kuusi ohjetta itsensäjohtamiseen

Suunnitelmallisuus ja ajanhallinta vaativat itsensäjohtamista. Miksi itsensäjohtamisesta puhutaan niin paljon, mitä se tarkoittaa ja miksi jokaisen on hyvä sekä opetella että ylläpitää tätä taitoa? Me kerromme.

Kohti terveempää työelämää – Neljä parasta vinkkiä ajanhallintaan

Tehokkuus ja energian ylläpitäminen työpäivän aikana eivät tapahdu sattumalta, vaan ne ovat suunnitelmallisuuden, ajanhallinnan ja tietoisen itsensäjohtamisen tulosta. Tässä artikkelisarjassa käsittelemme eri keinoja, joilla voit suunnitella työpäivien rakennetta järkevästi.
© Slush Media

Slushissa työhyvinvointi perustuu selkeään kommunikaatioon

Millä keinoin työhyvinvointia edistetään nopeatempoisessa tapahtumatuotannossa, jossa on mukana useita kumppaneita ja monia liikkuvia palasia? Tässä artikkelissa aiheesta kertovat kasvuyritystapahtuma Slushin tapahtumatuottaja Miranda Lehtonen ja Slushin Head of People, Maija Muntila.

Blogisarja: Hengitys vaikuttaa suorituskykyyn ja stressinhallintaan

Rasitustilanteet vaativat keholtamme enemmän tehoja ja tämä koskee myös hengitystämme. Lue blogisarjamme toisesta osasta, miten kehomme reagoi lisääntyneeseen hapen tarpeeseen. Blogisarja on toteutettu yhteistyössä WellO2:n kanssa.

Blogisarja: Oletko koskaan miettinyt, miten hengität?

Hengitämme, siis olemme. Lue blogisarjastamme, miten hengittämiseen voi vaikuttaa, miksi pinnallinen hengitys on hyödyllistä tunnistaa ja miten hengittämiseen keskittyminen vaikuttaa jaksamiseen. Blogisarja on tuotettu yhteistyössä WellO2: kanssa.

Cuckoon tutkimus: suomalainen työelämä ei edelleenkään tue työajan tauottamista

Liikkumattomuus on aikamme suurimpia haasteita ja siksi teetimme kyselyn työajan tauottamisesta. Lue tästä artikkelista, miksi suomalainen asiantuntijatyötä tekevä henkilö jättää todennäköisesti tauon pitämättä, vaikka sen tärkeys tiedostetaankin.