Rakenna hyvinvoiva ja iloinen työyhteisö

Tuntuuko, ettet tiedä miten työntekijänne voivat? Onko yhteisöllisyyden tunne kadonnut etä- ja hybridityömallissa? Cuckoon avulla sadat yritykset ovat nostaneet sekä tuottavuutta että iloa työpaikalla. Onko nyt teidän vuoro nousta seuraavalle tasolle?

Hyvä mieli, onnistumisia ja palkintoja joka kuukausi

 • Yhteisöllisyyden vahvistumista työyhteisössä

 • Fyysistä ja henkistä hyvinvointia vähentäen sairaspoissaoloja

 • Yhteyshenkilö, jolla on supervoimana ongelmanratkaisu

 • Dataa tukemaan hyvinvointijohtamista

Tutkitusti hyvää

 • Vaikutus terveyteen

  Tutkimus on osoittanut, että Cuckoon käytöllä on positiivinen vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

 • Yhteisö

  Cuckoo lisää yhteisöllisyyden tunnetta työpaikalla riippumatta siitä, missä kollegat tekevät töitä. Työpaikkakulttuuri on myös koettu muuttuvan avoimemmaksi ja luovemmaksi.

 • Vähemmän sairauspoissaoloja

  Cuckoon käyttö vähentää sairauspoissaoloja kahdella päivällä per henkilö per vuosi, ja säästää näin yrityksiltä paljon rahaa.

 • Personoitu

  Hanki luentoja hyvinvoinnin asiantuntijoilta, päättäkää omat pisteitä kerryttävät aktiviteetit ja kilpailkaa sisäisesti!

Mitä asiakkaamme sanovat Cuckoosta?

Yli 200 yritystä ja organisaatiota käyttää Cuckoota päivittäin

Me haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka ja Cuckoo on isossa roolissa siinä matkassa mukana.

Tutustu tarkemmin

Se on ihan maagista, kuinka pienillä asioilla ja valinnoilla, kuten pitämällä Cuckoo-tauon, voi tuoda lisää virtaa ja vireyttä omaan työpäivään.​

Tutustu tarkemmin

30

minuuttia / päivässä

Näin paljon enemmän ihmiset liikkuivat Cuckoon aloittamisen jälkeen. Cuckoo ei ainoastaan lisää liikettä päivään taukojen avulla, vaan johtaa myös aktiivisempiin valintoihin työn ulkopuolella sekä nostaa energiatasoja läpi päivän.

2

päivää / henkilö

Tutkimuksessa selvisi, että säännöllinen taukoliikunta vähensi sairauspoissaoloja kolmen kuukauden intervention aikana 0,5 päivää/henkilö. Vuoden aikana sairauspoissaoloja voitaisiin siis leikata keskimäärin kahdella päivällä henkilöä kohden.

Näin paljon organisaatiosi voi säästää Cuckoon avulla

Laskelma perustuu Työterveyslaitoksen tutkimukseen Cuckoon käytöstä: ”Toimistotyöntekijöiden hyvinvointi – tauottamalla vähemmän istumista ja enemmän yhteisöllisyyttä?” (Työterveyslaitos. Punakallio, A., Halonen, J., Pehkonen, I., Turpeinen, M., Turunen, J., Remes, J., Lusa, S. & Miranda, H. 2018).
Lue lisää tutkimuksesta täältä.

Syötä organisaatiosi tiedot

Syötä tarvittavat luvut allaoleviin kenttiin. Tulokset päivittyvät automaattisesti Cuckoo-lukusi -osioon. Mikäli organisaatioisi on suurempi kuin 500 työntekijää, ota yhteyttä meidän asiantuntijoihimme. Laskemme Cuckoon tuomat säästöt ja vuosihinnan yrityksellenne.

0%
€/päivä
0 €/vuosi

Cuckoo-lukujasi

Tulokset perustuvat TTL:n kanssa yhteistyössä tehtyyn tutkimukseen taukoliikunnan hyödystä. Lue lisää tutkimuksesta täältä.

0 kpl

Keskimääräinen osuus ilmoittamastasi henkilöstömäärästä, jotka käyttävät Cuckoota säännöllisesti. Perustuu keskiarvoon.

0 €/vuosi

Perustuen Työterveyslaitoksen tekemään tutkimukseen: tehokkuus kasvaa 1,5 € / hlö /tunti.

0 €/vuosi

Tutkimustuloksiin perustuva arvio sairauspoissaolopäivien vähentymisestä, suhteutettuna aktiiviin käyttäjiin: 2pvä / hlö / vuosi.

0 €/vuosi

2 min tauon hinta 20€/h palkalla x3 taukoa = 2€/hlö/pvä

0 €/vuosi

Cuckoon keskimääräinen hinta vuodessa antamallesi organisaatio koolle.

0 €/vuosi

Laskelma on suuntaa antava ja se perustuu Työterveyslaitoksen tutkimuksessa käytettyyn laskukaavaan ja sen tuloksiin.

Yleisiä kysymyksiä Cuckoosta

Cuckoon käyttöönotto on helppoa! Luomme teille yritysprofiilin ja toimitamme käyttöönottomateriaalit sähköpostilla. Uniikin rekisteröitymislinkin kautta jokainen työntekijä voi luoda näppärästi oman Cuckoo-profiilin muutamalla klikkauksella! Sitten vaan ”kukkuilemaan”!

Sopimusmallista riippuen pidämme myös räätälöidyn lanseerauksen webinaarina tai paikan päällä. Aktiivisuuskisan voimin saadaan parhaat tulokset heti alkuun!

On totta, että osa innostuu Cuckoosta heti, osa hieman viiveellä ja osaa ei saada koskaan mukaan. Tavoitteenamme on kuitenkin saada aina mahdollisimman suuri osa henkilöstöstä mukaan, ei vain niitä jotka ottavat innosta puhkuen osaa kaikkeen. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun Cuckoo lanseerataan kunnolla aktiivisuuskisan voimin ja siitä viestitään selkeästi ja säännöllisesti. Lisäksi suosittelemme taukojen pitämistä yhdessä vaikkapa tiimipalavereissa ja hyödyntämään innokkaita käyttäjiä muidenkin innostamisessa!

On luonnollista, että alkuinnostus saattaa heikentyä ja muutenkin vaihdella yhteistyön aikana. Käyttöaktiivisuutta seurataan datan avulla ja aktiivisuuden ylläpitämiseen on monenlaisia keinoja, kuten säännöllinen viestintä, kisailut ja tempaukset sekä webinaarit. Cuckoon pelilliset ja yhteisölliset ominaisuudet houkuttavat (ja koukuttavat) myös aktiiviseen käyttöön. Paras motivaattori käyttämiseen pidemmällä aikavälillä on, kun saa luotua itselleen tauottamisen rutiinia ja alkaa huomaamaan sen positiivisia vaikutuksia omaan hyvinvointiin, esimerkiksi niska ja pää eivät ole enää niin usein kipeänä ja mieli on virkeämpi!

Alunperin Cuckoo kehitettiin työpaikoilla käytettäväksi, mutta etätyön yleistyttyä sille tuli lisääntynyttä kysyntää. Moni organisaatio on nyt hybridimallissa, jolloin Cuckoota pystyy loistavasti hyödyntämään niin etä- kuin lähityössä. Toimistolla Cuckoon käyttäminen voi olla vielä tuplasti hauskempaa, kun voi taukoilla yhdessä työkavereiden kanssa!

Meihin luottavat

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!