Tuottavuus alkaa
tauottamisesta.

Cuckoo on hyvinvointisovellus, joka palkitsee terveistä tauoista ja edesauttaa tuottavuutta. Se toimii kuin välituntikello ja se sisältö on luotu asiantuntijoiden kanssa vastaamaan modernin työelämän tarpeita.

Alkaen 29 € / kuukausi.

Meihin luottavat:

Ratkaisemassa
ongelmaa

Vähemmän sairauspoissaoloja

Tutkimus osoittaa, että Cuckoota säännöllisesti käyttämällä sairauspoissaolot vähenevät käyttäjällä noin 2 päivää vuodessa.

Tehokkaampi tuottavuus

Säännölliset tauot voivat nostaa tuottavuutta jopa 1,5 € / tunnissa per työntekijä.

Parempaa hyvinvointia

Hyvinvointiin perustuvan yhteisöllisyyden ja työkulttuurin luominen helpottuu.

Miten se
toimii?

Varaa demo

Esittelyssä kerromme Cuckoon toiminnallisuuksista, käyttöönotosta ja minkälaisella sisällöllä olisi konkreettinen vaikutus juuri teidän organisaationne hyvinvoinnin parantamiseksi.

Aloitusinfo

Räätälöimme aloituspaketin teille ja opastamme Cuckoon käytön jalkauttamisessa.

Yhteyshenkilö

Cuckoolla on teille nimetty yhteyshenkilö, jonka supervoimana on ongelmanratkaisu, mikäli tällaiselle tulisi tarvetta. 

Ylläpito

Olemme säännöllisesti yhteydessä ja kerromme ajankohtaisista asioista. Teidän ei tarvitse erikseen muistaa tai huolehtia mistään – Cuckoo on sitä varten.

Uudet taukorutiinit työpäiviin

Cuckoo on rakennettu niin, että uusien tapojen luominen käy kuin huomaamatta. Järjestämme myös arvontoja ja kisoja, jotka muistuttavat pitämään näitä uusia tapoja yllä.

Perustuu faktoihin

Cuckoon tutkimus: suomalainen työelämä ei edelleenkään tue työajan tauottamista

Liikkumattomuus on aikamme suurimpia haasteita ja siksi teetimme kyselyn työajan tauottamisesta. Lue tästä artikkelista, miksi suomalainen asiantuntijatyötä tekevä henkilö jättää todennäköisesti tauon pitämättä, vaikka sen tärkeys tiedostetaankin.

Työterveyslaitoksen tutkimus: taukoliikunnalla satojen tuhansien eurojen säästöt

Satojen tuhansien eurojen säästöt tekemällä taukojumppaa? Työterveyslaitos teki nimittäin tutkimuksen Cuckoon käytöstä ja sen avulla saaduista muutoksista.

Mitä asiakkaamme
sanovat meistä?

Yli 200 yritystä ja organisaatioita käyttävät Cuckoota päivittäin.

”Cuckoo tukee psykologista jaksamista tarjoamalla alustan, joka auttaa rakentamaan päivät niin, että tärkeitä mikrotaukoja todella tulee pidettyä. Minusta avainviesti on, että Cuckoo mahdollistaa meidän pitää huolta itsestämme”

Katariina Jalas, HR Director, EY Finland

Haluatko lukea lisää asiakastarinoita?

Rutiineja
helpottavat ominaisuudet

Helppo käyttää

Pisteitä kerrytetään pidetyistä tauoista sekä aktiviteeteista. Tauot ovat tehokkaita mikrotaukoja, jotka kestävät aina vain muutaman minuutin kerrallaan. Kehitystä seurataan Cuckoon kartalla.

Tukee yhteisöllisyyttä

Cuckoossa voi järjestää kisoja ja haasteita tiimien kesken. Voitte pitää myös yhteistaukoja, jolloin kynnys tehdä terveellistä taukojumppaa madaltuu entisestään 

Muistutukset

Taukoja pidetään silloin, kun ne ovat tarpeen. Tätä ei tarvitse erikseen muistaa, vaan Cuckoo ilmoittaa, kun on aika ottaa parin minuutin tauko staattisesta työasennosta.

Astu Cuckoon maailmaan

Kerromme mielellämme, miten Cuckoo toimii. Siksi olemme tehneet lyhyen videosarjan, jotta pääset kärryille silmänräpäyksessä.