Webinaari: Johtajaksi kasvaminen

Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Suomen menestynein koripallovalmentaja Henrik Dettmann Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen.

”You know nothing Jon Snow”, Ygrette sanoo Jon Snow:lle Game of Thrones sarjassa. Saman Jon Snow-kaltaisen hetken Suomen menestynein koripallovalmentaja Henrik Dettmann on uransa aikana kokenut. Minusta siirryttiin meihin. Oma asennoituminen muuttui. Tapahtui kivuliasta, mutta elintärkeää, kasvua.

Kukaan ei synny täydellisenä johtajana, ja tie hyvään johtajuuteen kulkee usein virheiden ja epäonnistumisien kautta.

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee koripallovalmentaja Henrik Dettmannin kanssa tiestä hyvään johtajuuteen.

Voiko kuka tahansa olla johtaja? Miten rakentaa hyvä tiimi? Mitkä ovat Dettmannin tärkeimmät opit?

Luvassa on suoraa puhetta johtajuudesta. Ei sellaista mitä löytää managementkirjallisuudesta, vaan aitoa, rehellistä ja mukaansatempaisevaa ja innostavaa vuoropuhetta.

Webinaari on 22.11 kello 13.30-14.15

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin alla olevasta lomakkeesta.

Nyt kun syksy on lähtenyt käyntiin meillä on Cuckoolla paljon uusia artikkeleita jolla parannat työkykyä ja hankit oikeat työkalut tehokkaampaan johtamiseen ja hyvinvointiin. Voit lukea lisää aiheesta lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Mirandan Cuckoon blogiin kirjoittamasta blogisarjasta, jossa hän nostaa esiin kiinnostavia ja ajankohtaisia näkökulmia työkyky– ja  työhyvinvointiteemoista. Cuckoon blogista löydät myös artikkelin työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Muista myös ottaa haltuun HR-johtajien suositukset ja parhaat työkalut vuodelle 2022.

Lisää webinaareja

Webinaari: Kaikki mitä haluat tietää uupumuksesta

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen, joka itse koki elämää pysäyttävän uupumuksen, keskustelee Karjulan kanssa uupumuksen vaikutuksista yksilöön, organisaatioon ja yhteiskuntaa, sekä mitkä asiat taustalla vaikuttavat järkyttäviin uupumustilastoihin.
Anni Penttilä vuorella

Webinaari: Miltä tuntuu kiivetä Mt. Everest?

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee vuorikiipeilijä ja Mt. Everestin kiivennyt Anni Penttilän kanssa unelmista, kiipeilystä ja itsensä ylittämisestä.

Webinaari: Taloudellinen hyvinvointi ja vaurastuminen

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee varallisuusvalmentajan ja Vauras Nainen ja Vauras Yrittäjä-palvelujen perustajan Terhi Majasalmen kanssa.