Uusi Team-palvelukokonaisuus tuo Cuckoon tiimeille ja pienille yrityksille

Me Cuckoossa haluamme aina vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja yksi tämän kevään uutuuksista on ollut lisäys palvelutarjontaamme Team-mallilla.

Cuckoo Team mahdollistaa sovelluksemme käytön joustavasti ja kustannustehokkaasti myös pienemmille toimijoille sekä tiimien kesken yritysten sisälle, vastaten monien asiakkaidemme tarpeisiin. Cuckoon avulla useat yritykset ovat ottaneet asiantuntijoiden suunnittelemat, tehokkaat tauot käyttöön. Sisältömme tarjoaa tutkitusti tehokkaita työkaluja hyvinvoinnin johtamiseen, henkilöstön aktivoimiseen, sairauspoissaolojen vähentämiseen sekä tehokkuuden ja palautumisen parantamiseen.

Asiakkaiden ajatuksia Cuckoo Team-mallista

Team-palvelukokonaisuudesta palaute on ollut erittäin positiivista ja vastaanotto innostunutta. Olemme saaneet kiitosta joustavasta ja edullisesta hinnoittelumallista, joka on tehnyt Cuckoon kokeilusta helpompaa myös pienemmille tiimeille. 

Yksi Cuckoo Team -mallin käyttöönottaneista yrityksistä on Indoor Golf Partner:

Me Indoor Golf Partnerilla aloitimme Cuckoon käytön kokeilemalla tätä aluksi viiden toimistotyöntekijän kanssa. Testijakson jälkeen kaikki halusivat jatkaa Cuckoota, sillä se oli jo muodostunut päivittäiseksi rutiiniksi jokaiselle. Pidämme työpäivän aikana Cuckoo-taukoja itseksemme, mutta usein jonku aloitteessa tauon se innostaa myös muut työkaverit mukaan. Lisäksi meillä on uutena tapana pitää aina yhteinen tauko aina ennen lounasta, samaan aikaan joka päivä” kertoo Indoor Golf Partnerin Office Manager Johanna Salmela.

Testijakson jälkeen kaikki halusivat jatkaa Cuckoota, sillä se oli jo muodostunut päivittäiseksi rutiiniksi jokaiselle. Pidämme työpäivän aikana Cuckoo-taukoja itseksemme, mutta usein jonkun aloittaessa tauon se innostaa myös muut työkaverit mukaan.

Johanna Salmela, Office Manager, Indoor Golf

Mikä on Cuckoo Team?

Cuckoo Team on Cuckoon uusi palvelukokonaisuus, joka on kehitetty erityisesti pienemmille tiimeille ja pk-yrityksille. Uusi malli Cuckoon käytöstä on lisenssiperusteinen, eli kokonaisuus perustuu vain käyttäjämäärään. Lisenssimäärää voi muokata joustavasti tarpeen mukaan milloin vain. Tämä tekee Cuckoon käyttöönotosta erittäin helppoa, joustavaa ja nopeaa. 

Cuckoossa jokainen tiimin jäsen voi valita kuinka monta lyhyttä taukoa hän haluaa työpäivän aikana pitää ja saada muistutuksen aina, kun on tauon paikka. Valittavissa on yli 1000 erilaista, asiantuntijan suunnittelemaa ja ohjattua taukoa. Tauon on mahdollista pitää myös yhteisesti tiimin kesken, mikä usein edesauttaa tauon muistamista. Cuckoossa voi myös järjestää yhteisiä haasteita tai teemaviikkoja, kannustaa kaveria tai kommentoida, millainen tauko tänään tuli pidettyä.

Miten Cuckoo Team toimii?

Cuckoo Team -asiakkaat saavat käyttöönsä kaikki Cuckoon taukoharjoitteet, sisällöt ja ominaisuudet. Cuckoo Team -lisenssien osto onnistuu parilla napin painalluksella, koska lisenssit voi lunastaa heti verkkopankkiostoksena, jonka jälkeen voi muodostaa oman tiiminsä Cuckoo-sovelluksessa. Käyttöönotto käy muutamassa minuutissa ja Cuckoo on heti valmis käyttöön kaikille lisenssin aktivoiville. Siksi tämä malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi pk-yrityksille, jotka haluavat kokeilla Cuckoon työhyvinvointia ja tehokkuutta edistäviä sisältöjä ilman suurempia sitoumuksia.

Meille Cuckoossa on tärkeää kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja kehittää palveluitamme heidän toiveidensa pohjalta. Team-mallin myötä voimme tarjota tuotettamme joustavammin pk-yrityksille ja esimerkiksi pienempien, yksittäisen tiimien käyttöön. Koemme erityisen tärkeäksi, että kynnys aloittaa Cuckoo on mahdollisimman matala ja Cuckoo Team on iso askel sen mahdollistamisessa. Cuckoo on todistetusti tuonut paljon hyötyä, tehokkuutta ja hyvinvointia isommissa yrityksissä, ja olemme todella innoissamme, että voimme tuoda meidän ratkaisumme työhyvinvoinnin edistämiseksi paremmin kaikkien ulottuville.” kertoo Amel Gaily, Cuckoon toimitusjohtaja

”Koemme erityisen tärkeäksi, että kynnys aloittaa Cuckoo on mahdollisimman matala ja Cuckoo Team on iso askel sen mahdollistamisessa.”

Amel Gaily, toimitusjohtaja, Cuckoo

Ota Cuckoo Team kokeiluun!

Cuckoon Team on askel kohti parempaa työhyvinvointia ja tehokkaampia taukoja pienemmän tiimin kesken. Cuckoon käytöstä on varmasti hyötyä jokaiselle ja tarve lyhyille, hyvinvointia edistäville tauoille on olemassa jokaisella työpaikalla. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Cuckoo voi tarjota ja aloita 14 vuorokauden veloitukseton testijakso yhdessä tiimisi kesken!

Katso alta teidän tiimille tai organisaatiolle sopivin paketti.

Valitse sopivin paketti

Jokaiselle jotakin – valitse paketin sisältö ja arvioitu käyttäjämäärä. Lopullinen hinta muodostuu lisenssien mukaan ja näitä voidaan aina muokata.

Team

Alkaen 29 €/kk*

*hintoihin lisätään voimassa oleva alv

5-30 lisenssiä

 • 1000+ fysioterapeuttien suunnittelemaa taukokokonaisuutta

 • Aktiviteettien kirjaaminen, esim. työasennon vaihtaminen, aktiivinen työmatka, veden juominen

 • Räätälöitävät muistutukset tauoista ja aktiviteeteista

 • Yhteisölliset haasteet tiimille

 • Motivoivat arvonnat

 • Mahdollisuus yhteisiin taukoihin tiimin kanssa

 • Viikoittaiset live-tauot ja kuukausittaiset infotilaisuudet

 • Chat-tuki

Business

Alkaen 129 €/kk*

*hintoihin lisätään voimassa oleva alv

30-250 lisenssiä

Kaikki mitä Team-paketissa, plus…

 • Nimetty hyvinvoinnin asiantuntija teidän tukena

 • Työnantajan hallintapaneeli

 • Räätälöidyt perehdytysmateriaalit

 • Kuukausittaiset tukimateriaalit aktivointiin

 • Mahdollisuus personoituihin aktiivisuushaasteisiin

 • SSO-integraatio

 • Näkyvyys yritysliigassa

Enterprise

Alkaen 625 €/kk*

*hintoihin lisätään voimassa oleva alv

+250 lisenssiä

Kaikki mitä Business-paketissa, plus…

 • Säännölliset käyttäjäkyselyt vaikuttavuuden tueksi

 • Käyttöaktiivisuuden seuranta ja raportointi

 • Toimenpide-ehdotukset organisaation hyvinvointistrategian mukaisesti

 • Erillinen koulutus esihenkilöille organisaatioissa, joilla 500+ lisenssiä

Etsitkö Cuckoota omaan käyttöösi?