Näin Cuckoo liikuttaa ihmisiä tapahtumissa

Cuckoo liikuttaa ihmisiä työpaikoilla, mutta myös tapahtumissa. Lue lisää tästä artikkelista, miten Cuckoo kävi pitämässä yhteisiä taukoja Business Espoon Elinkeinofoorumissa.

Meeri Utti

Cuckoo tunnetaan innovatiivisista taukojumpista ja työhyvinvoinnin edistämisestä työpaikoilla. Mutta Cuckoon sisällöt ja ohjatut mikrotauot tuovat energiaa ja virkeyttä myös erilaisissa tapahtumissa! Tänä keväänä olimme toista kertaa mukana Business Espoon Elinkeinofoorumissa, tarjoten osallistujille mahdollisuuden virkistäytyä päivän aikana.

 

Business Espoon Elinkeinofoorumi halusi tuoda tauot mukaan tapahtuman ohjelmaan

Business Espoon Elinkeinofoorumi 2024 on yksi vuoden tärkeimmistä yrittäjille ja elinkeinoelämän vaikuttajille suunnatuista tapahtumista. Tämän vuoden teemana oli tekoälyn vaikutus liiketoimintaan ja yhteiskuntaan, joten päivä oli täynnä mielenkiintoisia ja intensiivisiä puheenvuoroja. Elinkeinofoorumin järjestäjät tiesivät taukojumppien merkittävän positiivisen vaikutuksen tapahtuman tunnelmaan ja osallistujien vireystilaan, ja siksi Cuckoo kutsuttiin paikalle. Enter Espoon ja Business Espoon markkinointipäällikkö Sari Mäkisalo kertoo:

Halusimme liikuttaa yleisöä kesken pitkähkön asiaohjelman, sillä paikallaan istuminen ja kuuntelu passivoi ihmisiä nopeasti. Taukojumpat ovat aina herättäneet, saaneet veren liikkeelle ja yleisö on ottanut ne ilolla vastaan. Kun yhdessä vähän ojennellaan raajoja, se paitsi näyttää hauskalle monisatapäisessä yleisössä myös on sitä aidosti ja vapauttaa kummasti tunnelmaa. Tällaisen kevyen verryttelyn jälkeen jaksaa paremmin taas keskittyä asiapitoisen ohjelman oppeihin.

Halusimme liikuttaa yleisöä kesken pitkähkön asiaohjelman, sillä paikallaan istuminen ja kuuntelu passivoi ihmisiä nopeasti.

Sari Mäkisalo, markkinointipäällikkö, Enter Espoo & Business Espoo

Taukoliikunnalla on suuri vaikutus keskittymiseen

Taukojumppien vaikutus ei ole pelkästään fyysinen – ne edistävät merkittävästi myös henkistä hyvinvointia, keskittymistä ja kognitiivisia kykyjä. Pienikin liikuntahetki keskellä pitkää tapahtumaa voi virkistää mieltä ja auttaa sisäistämään uusia asioita. Cuckoon tauot on suunniteltu siten, että ne ovat helposti toteutettavissa missä vain ja ne sopivat kaikille osallistujille ikään tai kuntoon katsomatta.

​​”Kiitos, että sait hereille ennen omaa paneelia. Aivotkin toimi jumpan jälkeen!

Heikki Lehmuskoski, CEO BoostWithAi

Cuckoon taukojumpat tapahtumissa

Cuckoon osallistuminen Business Espoon Elinkeinofoorumiin on saanut kiitosta niin järjestäjiltä kuin osallistujiltakin. Taukojumpat ovat tuoneet uutta virtaa ja iloista tunnelmaa tilaisuuteen, jossa muuten keskitytään asiapitoisiin ja vakaviinkin aiheisiin. Osallistujat ovat antaneet positiivista palautetta ja toivoneet taukojen olevan mukana myös tulevissa tapahtumissa.

Haluatko Cuckoon tapahtumaasi?

Jos haluat tuoda tapahtumaasi lisää energiaa ja yhteisöllisyyttä, tuoden samalla virkistävän hetken asiantuntijoiden laatimalla tauolla, me olemme sitä varten!. Cuckoon tauot ovat erinomainen tapa tuoda tapahtumaan lisäarvoa ja aktivoida osallistujia. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, miten voimme liikuttaa ihmisiä myös teidän tapahtumassanne!

Ota yhteyttä

Anni Havas

Head of Customer Success

+358 50 3001316
anni@cuckooworkout.com

Virpi Purola

Yleisiä kysymyksiä?

Laita viestiä tänne

info@cuckooworkout.com

Kuva-aineistot lehdistön tai yrityksesi sisäiseen käyttöön.

Mitä, jos voisit modernisoida organisaationne työhyvinvoinnin napinpainalluksella?

Tämä on se nappi.