Cuckoo blogi

Näin Cuckoo on osa EY:n arkea

Katso tästä EY:n kokemukset Cuckoosta

Olen todella innoissani siitä, että meillä on 2 000 Cuckoo-käyttäjää EY-Pohjoismaissa. Tämä on neljäsosa henkilöstöstämme, eli kyseessä on iso määrä.

Katariina Jalas, HR Director, EY Finland

Miten Cuckoo tukee EY:n yrityskulttuuria?

Arvostan, että Cuckoossa voimme itse valita käyttöön aktiviteetteja, jotka ovat meille yrityksenä tärkeitä. Esimerkiksi meillä halutaan kannustaa pitämään kävelykokouksia, joten on hienoa, että siitä voi kerätä pisteitä myös Cuckoossa!

Mitä hyötyjä Cuckoosta on?

Cuckoo tukee psykologista jaksamista tarjoamalla alustan, joka auttaa rakentamaan päivät niin, että tärkeitä mikrotaukoja todella tulee pidettyä. Minusta avainviesti on, että Cuckoo mahdollistaa meidän pitää huolta itsestämme. Cuckoon mindfulnessvideoiden lopussa toisinaan muistutetaan juuri tästä sanomalla ”Kiitos, kun otit aikaa itsestäsi huolehtimiseen.”

Mikä on parasta Cuckoossa?

Se on myös hauskaa! Ei tarvitse olla mikään superurheilija, vaan voi olla ihan tavallinen kuten minäkin. Ei ole väliä, miten olet pukeutunut tai miltä näytät. Voit vain olla oma itsesi ja pitää huolta itsestäsi.

Cuckoon avulla mikrotauot rutiiniksi

Jotta mikrotauoista saadaan pysyviä tapoja, käytöstä on muutettava. Cuckoo on hyvinvointisovellus, josta löydät yli 400 fysioterapeutin suunnittelemaa 1-3 minuutin mittaista taukoliikuntavideota. Cuckoo tutkitusti auttaa muuttamaan käytöstä ja tekemään aktiivisista mikrotauoista työpäivän aikana hyvinvointia lisäävän rutiinin. 

Cuckoo auttaa taklaamaan istumisen haitat

Cuckoon syksyllä 2020 teettämän käyttäjäkyselyn mukaan suurin syy siihen, että mikrotaukojakaan ei tehdä, on kiire, joka johtaa tauottamisen unohtamiseen. Onneksi Cuckoo toimii työelämän välituntikellona! Käyttämällä Cuckoo-sovellusta voit saada tauoista muistutukset 1-3 kertaa päivässä haluttuina aikoina. Lisäksi Cuckoon pelilliset ominaisuudet houkuttelevat pitämään taukoja: voit kerätä pisteitä, lintuhahmoja ja kerryttää taukotreenistreakia. Voit myös osallistua viikottaisiin kilpailuihin ja voittaa upeita palkintoja.

Suuri apu tapojen muodostamisessa on myös vertaistuen saaminen – ja sitähän Cuckoosta saa! Kun yrityksellä on Cuckoo käytössä, voit seurata työkavereidesi etenemistä kartalla, muodostaa sisäisiä tiimejä ja kilpailuja sekä haastaa kavereita muutaman päivän skaboihin. Cuckoota käyttää jo yli 300 Suomen johtavaa yritystä ja voitte seurata oman organisaationne sijoitusta yritysten välisessä Liigapörssissä.

Cuckoon  avulla niitä taukoja oikeasti tulee pidettyä ja niitä haluaa pitää, koska tulee halu kerätä lisää pisteitä - aikuinenkin mieli toimii lapsen lailla.

- Iina, Cuckoo-käyttäjä
Blogi

Webinaari: Johtajaksi kasvaminen

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee Suomen menestyneimmän koripallovalmentajan Henrik Dettmannin kanssa johtajuudesta ja miten rooliin voi kasvaa.

Read More »
Blogi

Henkilöstön työkyky – ennakoi ja varaudu

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen sekä LähiTapiolan asiantuntijat Noora Niemi ja Tuomo Mikolanniemi keskustelevat ajankohtaisista työkyvyn ylläpitämisen haasteista ja työkykyä uhkaavista asioista.

Read More »

Jätä yhteystietosi alle niin saat lisätietoja Cuckoosta

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että Cuckoo on yhteydessä sinuun ja voi käyttää yhteiystietoja markkinointitarkoituksiin.

Ei sitoumusta. Tietosi on meillä turvassa.