Näin Cuckoo on osa EY:n arkea

"Arvostan, että Cuckoossa voimme itse valita käyttöön aktiviteetteja, jotka ovat meille yrityksenä tärkeitä. Esimerkiksi meillä halutaan kannustaa pitämään kävelykokouksia, joten on hienoa, että siitä voi kerätä pisteitä myös Cuckoossa!"

”Cuckoo tukee psykologista jaksamista tarjoamalla alustan, joka auttaa rakentamaan päivät niin, että tärkeitä mikrotaukoja todella tulee pidettyä. Minusta avainviesti on, että Cuckoo mahdollistaa meidän pitää huolta itsestämme”

Katariina Jalas, HR Director, EY Finland

Miten Cuckoo tukee EY:n yrityskulttuuria?​

”Arvostan, että Cuckoossa voimme itse valita käyttöön aktiviteetteja, jotka ovat meille yrityksenä tärkeitä. Esimerkiksi meillä halutaan kannustaa pitämään kävelykokouksia, joten on hienoa, että siitä voi kerätä pisteitä myös Cuckoossa!”

Mitä hyötyjä Cuckoosta on?​

”Cuckoo tukee psykologista jaksamista tarjoamalla alustan, joka auttaa rakentamaan päivät niin, että tärkeitä mikrotaukoja todella tulee pidettyä. Minusta avainviesti on, että Cuckoo mahdollistaa meidän pitää huolta itsestämme. Cuckoon mindfulnessvideoiden lopussa toisinaan muistutetaan juuri tästä sanomalla ”Kiitos, kun otit aikaa itsestäsi huolehtimiseen.”

Mikä on parasta Cuckoossa?​

”Se on myös hauskaa! Ei tarvitse olla mikään superurheilija, vaan voi olla ihan tavallinen kuten minäkin. Ei ole väliä, miten olet pukeutunut tai miltä näytät. Voit vain olla oma itsesi ja pitää huolta itsestäsi.”

Katso miten EY käyttää Cuckoota

Näin Cuckoo on osa EY:n arkea

Olen todella innoissani siitä, että meillä on 2 000 Cuckoo-käyttäjää EY-Pohjoismaissa. Tämä on neljäsosa henkilöstöstämme, eli kyseessä on iso määrä.

Katariina Jalas
Tutustu tarkemmin

Tehokkuutta työpäiviin Cuckoon avulla

Cuckoo on hyvinvointisovellus, josta löydät yli 400 fysioterapeutin suunnittelemaa taukoliikuntavideota. Sen lisäksi Cuckoosta löytyy paljon muutakin mm. mindfulnessharjoitteita, pidempiä kotitreenejä ja ääniharjoituksia! Cuckoon pelilliset ominaisuudet houkuttelevat ja muistuttavat pitämään taukoja: jokaisesta pidetystä mindfulness- tai taukoliikuntahetkestä saat pisteitä ja kerrytät taukotreenistreakia.

Pelillistettyä hyvinvointia työpäivään

Keräämällä pisteitä etenet kartalla ja voit osallistua kilpailuihin ja voittaa upeita palkintoja! Jos yritykselläsi on Cuckoo käytössä voit myös seurata työkavereidesi etenemistä, muodostaa sisäisiä tiimejä sekä haastaa kollegoita muutaman päivän skaboihin. Cuckoota käyttää jo yli 300 Suomen johtavaa yritystä ja voitte myös seurata oman organisaationne sijoitusta yritysten välisessä Liigapörssissä.

Cuckoo-hyvinvointisovellus edistää tutkitusti työhyvinvointia. Työterveyslaitoksen teettämän tutkimuksen mukaan Cuckoon aktiivisella käytöllä on positiivinen vaikutus sosiaaliseen, henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että sairauspoissaoloja pystyttiin vähentämään Cuckoon käytöllä kolmen kuukauden intervention aikana 0,5 päivää/henkilö. Muita koettuja hyötyjä Cuckoo-sovelluksen käytöstä oli parantunut palautuminen ja lisääntynyt yhteisöllisyyden kokemus työpaikalla. Lue lisää tutkimuksesta täältä.

Jätä yhteystietosi

Lisää Asiakastarinoita

Siilinjärven kunnassa päiväkodit käyttävät Cuckoota

Siilijärven kunnassa kolme päiväkotia alkoi vuoden 2022 syksyllä käyttämään Cuckoota. Tässä artikkelissa avaamme hieman, miten Cuckoo tukee työhyvinvointia varhaiskasvatuksen yhteydessä.

“Ihan mahtavaa” – Näin kauppakamari hyödyntää Cuckoo-sovellusta

Helsingin seudun kauppakamarissa Cuckoo on ollut käytössä jo vuodesta 2017 asti. Organisaation 79 työntekijästä jo 70% on aktiivisia Cuckoo-käyttäjiä.

Lähitapiola <3 Cuckoo

LähiTapiolan Sari Autio ja Sirpa Makkonen näkivät ensimmäisistä tapaamisista lähtien, että Cuckoolla on tekemisen meininki ja uskoivat, että tästä tulee vielä työelämän hauskin työhyvinvointisovellus.