Cuckoon ytimessä on teknologinen kehitys

Nykyisessä nopeatahtisessa työympäristössä tuottavuuden ja virkeän mielen ylläpitäminen voi olla haastavaa, mutta sitä suuremmissa määrin välttämätöntä. Me Cuckoossa näemme säännöllisten, lyhyiden taukojen tuomisen työpäivään ratkaisuna moniin ongelmiin. Cuckoon innovatiivinen lähestymistapa juontaa juurensa teknologiseen kehitykseen, varmistaen, että tuotteemme pysyy käyttäjäystävällisenä, tehokkaana ja tieteeseen perustuvana.

Cuckoon teknologia

Cuckoossa hyödynnetään uusimpia teknologian mahdollistamia ulottuvuuksia luodaksemme mukaansatempaavan ja mukavan käyttökokemuksen. Kehitystiimimme on omistautuneesti kehittänyt Cuckoon sovellusta varmistaen, että se vastaa käyttäjien muuttuviin tarpeisiin. Jokainen Cuckoon osa-alue, intuitiivisesta suunnittelusta asiantuntijoiden luomaan sisältöön, on optimoitu tukemaan missiotamme: every break counts.

Eero Junttila, Cuckoon CTO, jakaa näkemystään tuotteen teknologisesta kehityksestä:

– Cuckoossa missiomme on yhdistää teknologia ja työhyvinvointi. Tutkimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää tuotettamme, varmistaen, että sen keskiössä pysyy käyttäjäkokemus. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen parantaaksemme työterveyttä ja tuottavuutta. Uskomme, että integroimalla säännöllistä liikettä työpäiviin voimme muuttaa ihmisten tapaa ajatella työhyvinvointia. Tekoälyn omaksuminen vahvistaa asemaamme teknologialähtöisten hyvinvointiratkaisujen johtajana.

”Cuckoossa missiomme on yhdistää teknologia ja työhyvinvointi. Tutkimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa alustaa, varmistaen, että se pysyy käyttäjäkeskeisenä ja tehokkaana.”

Eero Junttila, Cuckoon CTO

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä työpäivän aikaiseen liikkeeseen

Cuckoon tuotteen ydin on käyttöliittymä, joka on mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Cuckoo on suunniteltu niin, että käyttäjät voivat helposti navigoida eri ominaisuuksien ja aktiviteettien välillä. Olitpa diginatiivi tai vähemmän vastaavia sovelluksia käyttänyt, Cuckoo on mukava ja nautittava käyttää.

Kehitystyössä ja päivityksissä apuna ovat käyttäjien palautteet

Avain menestyksekkääseen tuotteeseen on sen kyky sopeutua ja kasvaa. Kehitystiimimme työskentelee säännöllisesti päivitysten parissa, hyödyntäen palautteita ja viimeisimpiä teknologisia mahdollisuuksia. Alusta alkaen Cuckoo on kuunnellut tarkasti käyttäjiensä palautetta ja ehdotuksia; tämä edesauttaa, että Cuckoo pysyy johtavana ratkaisuna järkevien taukojen ja työhyvinvoinnin edistämisessä. Näin Junttila kommentoi käyttäjäpalautetta:

Käyttäjien palaute on valtavan arvokasta. Heidän näkemyksensä ja kokemuksensa ovat keskeisiä Cuckoon muokkaamisessa. Kuuntelemalla yhteisöämme ja huomioimalla heidän palautteensa varmistamme, että sovellus kehittyy oikeita tarpeita vastaavaksi. Olemme innoissamme tulevaisuudesta ja niistä mahdollisuuksista, joita teknologia ja tekoäly tuovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen, myös työaikana.

Asiantuntijoiden luoma sisältö

Laadukas sisältö on Cuckoon ytimessä. Teemme yhteistyötä fysioterapeuttien ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa kehittääksemme taukoja ja aktiviteetteja, jotta ne ovat tehokkaita, helppoja ja työajalle sopivia. Sisältömme on räätälöity vastaamaan yleisiin haasteisiin, kuten pitkään kestävän istumisen ja sen tuomien vaivojen ehkäisyyn, aivosumuun, väsymykseen ja jopa stressiin. Tarjoamme käyttäjille työkaluja keskittymisen parantamiseksi, samalla ylläpitäen energiaa ja tuottavuutta.

”Olemme innoissamme tulevaisuudesta ja sen tuomista mahdollisuuksista teknologisen kehityksen ja erityisesti tekoälyn osalta. Kaikki tämä on eduksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä, myös työajalla.”

Eero Junttila, Cuckoon CTO

Tekoälyn hyödyntäminen osana tuotekehitystä

Cuckoossa hyödynnetään tekoälyä jo nyt käyttäjäkokemuksen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi. Tulevaisuudessa se tuo merkittäviä edistysaskeleita myös Cuckoon alustaan.

Tekoälyn personoimat tauot

Tekoälyä hyödyntämällä voimme tarjota yksilöllisiä taukokokonaisuuksia, jotka on räätälöity käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tekoälyllä voimme suositella tiettyjä harjoituksia, jotka aiempaan käyttöön peilaten on todettu olevan käyttäjälle sopivia. Tällainen optimointi varmistaa, että jokainen käyttäjä saa parhaan mahdollisen kokemuksen Cuckoosta. Olipa kyseessä taukojen vaikeustason säätäminen tai uusien aktiviteettien ehdottaminen, tekoäly auttaa sovelluksen kehittämisessä yksittäisen käyttäjän preferenssien mukaan.

Tekoälyllä voidaan myös seurata, miten käyttäjät reagoivat eri taukoihin, ja tunnistaa, mitkä näistä on koettu hyviksi ja esimerkiksi tehty loppuun asti. Näillä tiedoin tekoäly voi hienosäätää taukosuunnitelmaa keskittyen sisältöihin, jotka on optimoitu käyttäjälle.

Käyttäjäkokemuksen parantaminen

Tekoälyn avulla voidaan luoda uusia, mukaansatempaavampia ja interaktiivisempia kokemuksia. Tekoälyllä parannetaan alustan yleistä käyttökokemusta ja sujuvuutta, mikä edesauttaa taukojen pitämisen säännöllisyyttä, mikä on kriittistä työhyvinvoinnin kannalta.

Tavoitteenamme on luoda älykäs sovellus, joka ei vain vastaa käyttäjien tarpeisiin, vaan myös ennakoi niitä, Junttila kommentoi.

 

Mikä on työhyvinvoinnin merkitys?

Säännölliset, lyhyet ja liikettä sisältävät tauot on tieteellisesti todistettu parantavan kognitiivista toimintaa ja kokonaisvaltaista tuottavuutta työaikana. Cuckoo integroi nämä tauot saumattomasti työpäivään auttaen käyttäjiä esimerkiksi seuraavin tavoin:

 • Vähentää aivosumua

  Ohjatuilla, säännöllisillä tauoilla Cuckoo auttaa selvittämään aivosumua ja parantamaan keskittymistä. Lyhyet aktiviteetit lisäävät verenkiertoa aivoihin, toimittaen happea ja virkistäen mieltä, joka voi parantaa kognitiivista toimintaa.

 • Lisää tuottavuutta

  Cuckoo kannustaa käyttäjiä pitämään säännöllisiä mikrotaukoja, joiden on tieteellisesti osoitettu parantavan tuottavuutta. Nämä tauot estävät uupumista ja pitävät energiatasoja ylhäällä, mikä mahdollistaa tasaisempaa tuottavuutta koko työpäivän ajan.

 • Auttaa istumatyön aiheuttamien haasteiden kanssa

  Nykyisessä tavassa tehdä erityisesti tietotyötä monet meistä viettävät suurimman osan päivästä istuen, usein tietokoneen ääressä. Tämä istuva, pitkää staattisuutta edellyttävä työskentelytapa voi johtaa moniin fyysisiin kiputiloihin, erityisesti tuki- ja liikuntaelinten osalta.

  Pitkäaikainen istuminen, erityisesti huonolla ryhdillä, lisää selkärangan painetta, aiheuttaen selkäkipuja ja liikkuvuusongelmia. Istuva työ rasittaa myös niskaa ja hartioita eteenpäin suuntautuvan pään asennon vuoksi, aiheuttaen lihasepätasapainoa, jännitystä ja epämukavuutta. Ilman säännöllistä istumisen tauottamista ja asianmukaista ergonomista tukea nämä ongelmat voivat pahentua ja muuttua kroonisiksi.

 • Parantaa hyvinvointia

  Cuckoossa ei ole kyse vain työn tuottavuudesn parantamisesta, vaan ennen kaikkea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. Taukomme ja aktiviteettimme on suunniteltu parantamaan olotilaa, vähentämään stressiä ja edistämään positiivista työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

  Cuckoo on teknologian ja työhyvinvoinnin sovellus, joka tarjoaa ratkaisun modernin työelämän haasteisiin. Jatkuvien teknologisten parannusten, asiantuntijoiden tuottaman sisällön tekoälyä hyödyntämällä Cuckoo on alusta, joka lähestyy näitä haasteita kokonaisvaltaisesti.

Ota yhteyttä

Anni Havas

Head of Customer Success

+358 50 3001316
anni@cuckooworkout.com

Virpi Purola

Yleisiä kysymyksiä?

Laita viestiä tänne

info@cuckooworkout.com

Kuva-aineistot lehdistön tai yrityksesi sisäiseen käyttöön.

Mitä, jos voisit modernisoida organisaationne työhyvinvoinnin napinpainalluksella?

Tämä on se nappi.