Enkelisijoittamisesta taukoliikuntaan – Amel Gaily on Cuckoon uusi toimitusjohtaja

Finnish Business Angels Network ry:n toimitusjohtana vuodesta 2019 toiminut Amel Gaily on valittu hyvinvointisovellus Cuckoon uudeksi toimitusjohtajaksi.

Julkaisuvapaa 6.2.2023

Finnish Business Angels Network ry:n toimitusjohtana vuodesta 2019 toiminut Amel Gaily on valittu hyvinvointisovellus Cuckoon uudeksi toimitusjohtajaksi. Samalla yrityksen perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Veera Lehmonen siirtyy Cuckoon hallituksen puheenjohtajaksi. Cuckoon marraskuussa valitussa hallituksessa on Lehmosen lisäksi Applelle perustamansa Bedditin myynyt Lasse Leppäkorpi sekä sarjayrittäjä ja sijoittaja, Supercellillä työskentelevä, Pietari Päivänen.

“Koin, että minun oli aika siirtyä yrityksessä uuteen rooliin”, sanoo yrityksen perustaja Veera Lehmonen. ”Kun aloitimme keskustelut Amelin kanssa, kaikki loksahti paikoilleen,” Lehmonen jatkaa.

Cuckoo on viime vuosien aikana kasvanut yhdeksi johtavaksi toimijaksi yritysten hyvinvointisektorilla. Yli 200 asiakkaan joukkoon kuuluvat muun muassa EY, Ilmarinen ja Ponsse. Yritykseen ovat sijoittaneet useat enkelisijoittajat, kuten startup-sijoittajakonkari Kim Väisänen. Työntekijöiden jaksaminen ja heidän hyvinvointiin panostaminen etenkin hybridiaikaan vaatii yrityksiltä paljon ja Cuckoo tarjoaa yrityksille tähän ratkaisun.

Cuckoon ainutlaatuinen sovellus ja tapa tehdä töitä sai Gailyn tekemään suunnanmuutoksen.

“Liikkumattomuus ja uupuminen on vakava epidemia, mutta Cuckoolla aihetta lähestytään ilon ja positiivisuuden kautta, pilke silmäkulmassa. Pelillistetty sovellus tarjoaa hyvän mielen taukoja, ja luo yhteisöllisyyttä työyhteisöön”, sanoo Gaily.

“Kyse ei ole pelkästään taukojumpasta, vaan uuden hybridityömaailman työntekijöiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Cuckoo tarjoaa merkittäviä taloudellisia hyötyjä huomioiden vallitsevat megatrendit”, Gaily toteaa.

Työterveyslaitoksen tekemä tutkimus Cuckoon käytöstä osoitti sen vähentävän sairaspoissaoloja ja johtavan merkittäviin säästöihin kohdeyrityksissä.

Yritystä on rakennettu alusta alkaen kansainvälinen kasvu mielessä pitäen. Isompi loikka tässä on tarkoitus ottaa loppuvuodesta.

“Mikrotaukojen pitäminen työpäivän aikana ei ole pakollinen paha vaan välttämätön hyvä, joka johtaa tuottavuuden kasvuun. Ja Cuckoo tarjoaa myös hyvän mielen kaupan päälle.” Gaily nauraa.

Amel Gaily aloittaa uuden roolinsa 6.2.2023.

Cuckoo on pelillistetty hyvinvointisovellus joka toimii työelämän välituntikellona. Yrityksellä on yli 200 asiakasta 16 maassa. 

Lisäinfoa ja haastattelupyynnöt:

Amel Gaily, toimitusjohtaja

amel@cuckooworkout.com

050-365 50 19

Tomi Kaukinen, CMO

tomi@cuckooworkout.com

040-356 44 74

Tehokkuutta työpäiviin Cuckoon avulla

Cuckoo on hyvinvointisovellus, josta löydät yli 1 000 fysioterapeutin suunnittelemaa taukoliikuntavideota. Cuckoo tuo säännölliset, lyhyet tauot rytmittämään työpäivää sekä auttamaan palautumisessa jo työaikana sekä sen jälkeen.

Cuckoon pelilliset ominaisuudet houkuttelevat ja muistuttavat pitämään taukoja: jokaisesta tauosta ja merkitystä aktiviteetista saat pisteitä, kerrytät streakia ja näet edistymisesi.

Pelillistettyä hyvinvointia työpäivään

Keräämällä pisteitä etenet kartalla ja voit osallistua kilpailuihin ja voittaa upeita palkintoja! Jos yritykselläsi on Cuckoo käytössä voit myös seurata työkavereidesi etenemistä, muodostaa sisäisiä tiimejä sekä haastaa kollegoita. Cuckoota käyttää jo reilut 200 eri yritystä ja organisaatiota.

Cuckoo-hyvinvointisovellus edistää tutkitusti työhyvinvointia. Työterveyslaitoksen teettämän tutkimuksen mukaan Cuckoon aktiivisella käytöllä on positiivinen vaikutus sosiaaliseen, henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että sairauspoissaoloja pystyttiin vähentämään Cuckoon käytöllä kolmen kuukauden intervention aikana 0,5 päivää/henkilö. Muita koettuja hyötyjä Cuckoo-sovelluksen käytöstä oli parantunut palautuminen ja lisääntynyt yhteisöllisyyden kokemus työpaikalla. Lue lisää tutkimuksesta täältä.