Yleisiä kysymyksiä Cuckoosta

Cuckoon käyttöönotto on helppoa! Luomme teille yritysprofiilin ja toimitamme käyttöönottomateriaalit sähköpostilla. Uniikin rekisteröitymislinkin kautta jokainen työntekijä voi luoda näppärästi oman Cuckoo-profiilin muutamalla klikkauksella! Sitten vaan ”kukkuilemaan”!

Sopimusmallista riippuen pidämme myös räätälöidyn lanseerauksen webinaarina tai paikan päällä. Aktiivisuuskisan voimin saadaan parhaat tulokset heti alkuun!

On totta, että osa innostuu Cuckoosta heti, osa hieman viiveellä ja osaa ei saada koskaan mukaan. Tavoitteenamme on kuitenkin saada aina mahdollisimman suuri osa henkilöstöstä mukaan, ei vain niitä jotka ottavat innosta puhkuen osaa kaikkeen. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun Cuckoo lanseerataan kunnolla aktiivisuuskisan voimin ja siitä viestitään selkeästi ja säännöllisesti. Lisäksi suosittelemme taukojen pitämistä yhdessä vaikkapa tiimipalavereissa ja hyödyntämään innokkaita käyttäjiä muidenkin innostamisessa!

On luonnollista, että alkuinnostus saattaa heikentyä ja muutenkin vaihdella yhteistyön aikana. Käyttöaktiivisuutta seurataan datan avulla ja aktiivisuuden ylläpitämiseen on monenlaisia keinoja, kuten säännöllinen viestintä, kisailut ja tempaukset sekä webinaarit. Cuckoon pelilliset ja yhteisölliset ominaisuudet houkuttavat (ja koukuttavat) myös aktiiviseen käyttöön. Paras motivaattori käyttämiseen pidemmällä aikavälillä on, kun saa luotua itselleen tauottamisen rutiinia ja alkaa huomaamaan sen positiivisia vaikutuksia omaan hyvinvointiin, esimerkiksi niska ja pää eivät ole enää niin usein kipeänä ja mieli on virkeämpi!

Alunperin Cuckoo kehitettiin työpaikoilla käytettäväksi, mutta etätyön yleistyttyä sille tuli lisääntynyttä kysyntää. Moni organisaatio on nyt hybridimallissa, jolloin Cuckoota pystyy loistavasti hyödyntämään niin etä- kuin lähityössä. Toimistolla Cuckoon käyttäminen voi olla vielä tuplasti hauskempaa, kun voi taukoilla yhdessä työkavereiden kanssa!