Cuckoo blogi

Webinaari: Taloudellinen hyvinvointi ja vaurastuminen

Taloudellinen hyvinvointi ja vaurastuminen

 

Saako rahasta puhua? No me puhumme. Raha koskettaa meitä kaikkia tavalla tai toisella, ja siihen liittyy edelleen paljon tabuja. Talousasioiden fiksu hoitaminen luo monelle turvan tunnetta kaoottisessa maailmantilanteessa. Siksi siitä pitää puhua.

 

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee varallisuusvalmentajan ja Vauras Nainen ja Vauras Yrittäjä-palvelujen perustajan Terhi Majasalmen kanssa.

 

Luvassa on suoraa puhetta vaurastumisesta, taloudellisesta hyvinvoinnista ja muista asioista. Kaikki liittyen rahaan.

 

Webinaari on 3.11 kello 09.00-09.45.

 

Katso ilmainen webinaari alta!

Nyt kun syksy on lähtenyt käyntiin meillä on Cuckoolla paljon uusia artikkeleita jolla parannat työkykyä ja hankit oikeat työkalut tehokkaampaan johtamiseen ja hyvinvointiin. Voit lukea lisää aiheesta lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Mirandan Cuckoon blogiin kirjoittamasta blogisarjasta, jossa hän nostaa esiin kiinnostavia ja ajankohtaisia näkökulmia työkyky– ja  työhyvinvointiteemoista. Cuckoon blogista löydät myös artikkelin työnantajamielikuvan kehittämisestä.


Muista myös ottaa haltuun HR-johtajien suositukset ja parhaat työkalut vuodelle 2022.

Blogi

Webinaari: Johtajaksi kasvaminen

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee Suomen menestyneimmän koripallovalmentajan Henrik Dettmannin kanssa johtajuudesta ja miten rooliin voi kasvaa.

Read More »
Blogi

Henkilöstön työkyky – ennakoi ja varaudu

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen sekä LähiTapiolan asiantuntijat Noora Niemi ja Tuomo Mikolanniemi keskustelevat ajankohtaisista työkyvyn ylläpitämisen haasteista ja työkykyä uhkaavista asioista.

Read More »