Ajankohtaista

Lue täältä Cuckoon viimeisimmät uutiset, tiedotteet ja kuulumiset.

Cuckoo on Aikuisten Liikuntatunnin yksi pääyhteistyökumppani!

Lähdimme mukaan rakentamaan muutosta, jonka tavoitteena on palauttaa suomalaisten liikkuvuus. Tähän haasteeseen tarvitaan yritysten vastuunkantoa.

Kohti terveempää työelämää – Rutiinit työympäristöön näillä 6 ohjeella

Rutiinit tukevat onnistumista työtehtävissä, ajanhallinnassa ja itsensäjohtamisessa. Artikkelisarjamme kolmas ja viimeinen osa keskittyy tuottavien tapojen luomiseen työympäristössä.

Kohti terveempää työelämää – Kuusi ohjetta itsensäjohtamiseen

Suunnitelmallisuus ja ajanhallinta vaativat itsensäjohtamista. Miksi itsensäjohtamisesta puhutaan niin paljon, mitä se tarkoittaa ja miksi jokaisen on hyvä sekä opetella että ylläpitää tätä taitoa? Me kerromme.

Kohti terveempää työelämää – Neljä parasta vinkkiä ajanhallintaan

Tehokkuus ja energian ylläpitäminen työpäivän aikana eivät tapahdu sattumalta, vaan ne ovat suunnitelmallisuuden, ajanhallinnan ja tietoisen itsensäjohtamisen tulosta. Tässä artikkelisarjassa käsittelemme eri keinoja, joilla voit suunnitella työpäivien rakennetta järkevästi.
© Slush Media

Slushissa työhyvinvointi perustuu selkeään kommunikaatioon

Millä keinoin työhyvinvointia edistetään nopeatempoisessa tapahtumatuotannossa, jossa on mukana useita kumppaneita ja monia liikkuvia palasia? Tässä artikkelissa aiheesta kertovat kasvuyritystapahtuma Slushin tapahtumatuottaja Miranda Lehtonen ja Slushin Head of People, Maija Muntila.

Blogisarja: Hengitys vaikuttaa suorituskykyyn ja stressinhallintaan

Rasitustilanteet vaativat keholtamme enemmän tehoja ja tämä koskee myös hengitystämme. Lue blogisarjamme toisesta osasta, miten kehomme reagoi lisääntyneeseen hapen tarpeeseen. Blogisarja on toteutettu yhteistyössä WellO2:n kanssa.

Blogisarja: Oletko koskaan miettinyt, miten hengität?

Hengitämme, siis olemme. Lue blogisarjastamme, miten hengittämiseen voi vaikuttaa, miksi pinnallinen hengitys on hyödyllistä tunnistaa ja miten hengittämiseen keskittyminen vaikuttaa jaksamiseen. Blogisarja on tuotettu yhteistyössä WellO2: kanssa.

Cuckoon tutkimus: suomalainen työelämä ei edelleenkään tue työajan tauottamista

Liikkumattomuus on aikamme suurimpia haasteita ja siksi teetimme kyselyn työajan tauottamisesta. Lue tästä artikkelista, miksi suomalainen asiantuntijatyötä tekevä henkilö jättää todennäköisesti tauon pitämättä, vaikka sen tärkeys tiedostetaankin.

Cuckoon toimitusjohtaja Amel Gaily on Diilin uusi neuvonantaja!

Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että ohjelman uutena neuvonantajana nähdään Cuckoon CEO Amel Gaily. Start-up maailman erityisosaajana tunnettu Gaily aloitti Cuckoon toimitusjohtajana alkuvuodesta 2023.

Hauska taukojumppa – Markus Pöyhösen piristävät taukoliikkeet

Taukojumppa on parhaimmillaan hauskaa ja helppoa. Se ei myöskään vie paljoa aikaa, etkä tarvitse siihen erityisiä varusteita tai ohjausta. Muutama minuutti ja jumppa on tehty! Löydät havainnollistavat videot artikkelista.

Toimistotyöläisen taukojumppa – helpot liikkeet työpöydän ääressä

Täydellisen taukojumpan voi tehdä myös työpöydän ääressä! Aikaakin riittää vain muutama minuutti. Löydät havainnollistavat videot ja ohjeet artikkelista.

Lyhyt taukojumppa – tehokkaat liikkeet nopeaan taukoon

Taukojumpan ei tarvitse viedä paljoa aikaa. Nopeat ja tehokkaat liikkeet piristävät työpäivää ja virkistävät oloa.

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!