Boosting business
and life with joy

Känns det tomt och tråkigt att följa samma gamla rutiner och to-do listor? Med hjälp av Cuckoo gör du arbetsdagarna roligare samtidigt som du förbättrar välmåendet med små, meningsfulla stunder i dagen.

     

Vad är Cuckoo?

Cuckoo är en välmåendetjänst som ökar glädje i varje arbetsdag! Applikationen höjer dina energinivåer och motiverar dig till att ta pauser - din kropp får en paus från sittande och din hjärna en paus från intensivt arbete. Dessutom hjälper Cuckoo dig att följa med din egen framgång. Det är lättare att ändra vanor då man inte behöver göra det ensam.

Varför Cuckoo?

Cuckoo hjälper till att döda uttråkan på jobbet. Tjänsten för tillsammans arbetskompisar oberoende var de jobbar. Utmana kollegerna och vinn priser!

Var är Cuckoo?

Cuckoo går att använda i webbläsaren och i Teams.

Allt började med två kolleger och hundra X-hopp

Allt började med två kolleger, ett alarm och hundra X-hopp klockan 12 varje dag. Motionens glädje rörde sig genom arbetsgemenskapen som en eld då fler och fler arbetstagare hoppade på de gemensamma pauserna.

Vi sprider fortfarande samma glädje, energi och samhörighet genom Cuckoo-applikationen.

Tro det eller ej - idag blir en rolig dag

Cuckoo har haft fullt upp och gjort stora förändringar! Vi har uppdaterat vårt brand till att reflektera vår mission och våra värderingar bättre än någonsin. För att passa ihop med det nya utseendet har vi även uppdaterat vår produkt. Vår mission är att öka glädjen i varje arbetsdag, och vi hoppas självklart att vår nya app gör precis det!

Vi är ivriga över att du ska få testa den! 

Fyra kategorier
för fyra sinnesstämningar

Energi-kategorin

piggar upp dig

och laddar upp

dina batterier för hela dagen!

ENERGI

Fröjd-kategorin

sätter ett leende

på läpparna med

positiv energi!

FRÖJD

Lugn-kategorin

ger dig en andningspaus

och en stund

för återhämtning.

LUGN

Fokus-kategorin

hjälper dig att återfå din

koncentrationsförmåga

och stilla sinnet.

FOKUS

Väcktes frågor?

Det finns inga dumma frågor! Vårt team av experter hjälper gärna om du funderar över något. Skulle du vilja testa Cuckoo och sen bestämma dig? Du kan testa Cuckoo gratis i 14 dagar. Välkommen in i vårt glada gäng!

Kärlek från vårt glada gäng Cuckooare

Vårt jobb kräver koncentration och fokus i flera timmar och därför har bl.a. mindfulnesspauserna i Cuckoo varit väldigt väl välkomnade hos våra arbetstagare."

Kati Sasse

VP of People and Culture, Berggren

Cuckoo är ett roligt sätt att ta pauser under dagen och har varit väldigt nyttigt på distansarbetet. Vi gillar den sociala aspekten och att man kan ta pauser som del av teammöten. Det är en riktigt bra icebreaker!

 

Nya arbetstagare har också varit glada över att pauser ses som viktiga här och att vi erbjuder en tjänst för det.

Elina Koski

HR Manager, Ensto

"Hela konceptet är verkligen fantastiskt! Det här funkar ju PÅRIKTIGT! Man känner sig verkligen motiverad att ta pauser för att man vill samla poäng i appen! Den vuxna hjärnan funkar ju ibland som ett barn... Tack!"

Iina

Cuckoo-användare

"Jag började använda Cuckoo lite motvilligt (västerländskt trams, tänkte jag), men det här är faktiskt otroligt bra; pauserna är precis så korta och koncisa att man lätt tar pauser varje dag, och ändå ger de så mycket energi!"

Teijo

Cuckoo user, Enfo

Kati Sasse

VP of People and Culture, Berggren

Elina Koski

Human Resources Manager, Ensto

Iina

Cuckoo-användare

Teijo

Cuckoo användare, Enfo