Ala Cuckoilemaan
kanssamme!

Löydä tiimillesi tai yrityksellesi paras paketti ja lue lisää Cuckoon käyttämisen mahtavista eduista!

Paketit ovat nimetty arvojemme mukaan jotka ovat Kupliva, Rohkea, Luotettava ja Uskomaton.

Valitse alta sopiva suunnitelma, niin uskomaton tiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja alat Cuckooilemaan ennen kuin huomaatkaan!

Cuckoo Bubbly

10 käyttäjää

Cuckoo Brave

100 käyttäjää

Cuckoo Credible

300 käyttäjää

Cuckoo Incredible

500+ käyttäjää

Dataa ja ajankohtaista tietoa

Jokainen yritys pohtii, miten heidän työntekijänsä voivat. Ovatko he motivoituneita? Masentunueita tai innostuneita? Cuckoo on maailman ensimmäinen yrityksille suunnattu hyvinvointisovellus, joka antaa työnantajille tietoa työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Käyttäytymisen muutos

Käyttäytymisen muuttaminen ei ole helppoa. Rutiinin muuttaminen kestää noin 21 päivää. Cuckoo on osoittanut muuttavansa ihmisten käyttäytymistä motivoivien ja inspiroivien aktiviteettien avulla. Helppokäyttöinen käyttökokemus mahdollistaa vaivattomat rutiinit, jotka tekevät muutoksen mahdolliseksi ja kestäväksi.

Yhteisöllisyys ja merkitys

Koronan jälkeinen maailma on jättänyt jälkeensä suuren määrän eristäytyneitä työntekijöitä, jotka ovat menettäneet yhteisöllisyyden ja tarkoituksen tunteen. Monien mielestä jokainen päivä on samalainen kuin edellinen. Cuckoo tarjoaa helpon tavan lisätä epävirallisia tapaamisia ja rentoja kohtaamisia kollegoiden kanssa, samalla kohottaen energiatasoa ja hyvinvointia. Järjestämällä hauskoja kilpailuja työntekijöiden välillä vahvistamme työyhteisöön kuulumisen tunnetta.

Rakkautta iloiselta Cuckoo- joukoltamme

Työmme vaatii kykyä keskittyä monen tunnin ajan, minkä takia esimerkiksi Cuckoon mindfulness tauot ovat olleet todella hyödyllisiä meidän työntekijöillemme.”

Emmi Ritvanen

Customer Service Manager, L&T Finland

Cuckoo on koettu hauskaksi tavaksi tauottaa päiviä ja erityisen hyödylliseksi etäpäivinä. Myös yhteisöllisyys viehätti ja se, että taukoja voi ottaa osaksi tiimipalavereita. Se rikkoo jäätä tilanteessa kun tilanteessa.

Uudet työntekijät ovat olleet iloisia siitä, että tauot on koettu tärkeiksi ja niitä varten tarjotaan tällaista palvelua..

Elisabeth Skol

HR Director, Manpowergroup Sweden

​​”Tämä teidän koko konsepti oon niin mahtava! Tämä OIKEASTI toimii. Tää konsepti on ihan uskomaton! Kiitos siitä. Ja tän avulla niitä taukoja oikeasti tulee pidettyä ja niitä haluaa pitää, koska tulee halu kerätä lisää niitä pisteitä – aikuinenkin mieli toimii lapsen lailla.”

Mia

Cuckoo user, Enfo Sweden

”Cuckoohon menin mukaan hieman vastahakoisesti (”länsimaista hapatusta” ajattelin), mutta se on kyllä ihan loistava; tauot ovat riittävän lyhyitä ja ytimekkäitä, että ne pystyy ottamaan jokapäiväiseksi rutiiniksi, mutta silti niistä saa hyvin virtaa!”

Cuckoo käyttäjä

Tornator Oyj Suomi

Kati Sasse

VP of People and Culture, Berggren

Elina Koski

Human Resources Manager, Ensto

Iina

Cuckoo käyttäjä,

Teijo

Cuckoo käyttäjä, Enfo