Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Webinaari: Taloudellinen hyvinvointi ja vaurastuminen

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee varallisuusvalmentajan ja Vauras Nainen ja Vauras Yrittäjä-palvelujen perustajan Terhi Majasalmen kanssa.

 

Luvassa on suoraa puhetta vaurastumisesta, taloudellisesta hyvinvoinnista ja muista asioista. Kaikki liittyen rahaan.

 

Webinaari on 3.11 kello 09.00-09.45.

 

Webinaari: Henkilöstön työkyky - ennakoi ja varaudu

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen sekä LähiTapiolan asiantuntijat Noora Niemi ja Tuomo Mikolanniemi keskustelevat ajankohtaisista työkyvyn ylläpitämisen haasteista ja työkykyä uhkaavista asioista.

 

Luvassa oli konkreettista sekä kokemuspohjaista sisältöä. Tätä ei kannata missata.

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda.

 

Katso huippusuosittu webinaari alta.

Webinaari: Vetovoimainen työnantajuus

”Vetovoimainen työnantajuus” -webinaarissa rekrytoinnin ja HR:n ammattilainen, kirjailija Saana Rossi ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat työelämän murroksesta ja sen vaikutuksesta organisaatioiden vetovoimaisuuteen rekrytoinnin ja merkityksellisyyden näkökulmasta. Katso tallenne ilmaiseksi.

Toimiston tai kodin seinälle: parhaat taukojumppaliikkeet!

Tulosta itsellesi tai toimistollenne helpot taukojumppaohjeet, jotka voit tehdä vaikka iltapäiväkahvin tippuessa.

Webinaari: Johda hyvinvointia tiedolla

Cuckoon Anni Havas sukeltaa työhyvinvoinnin johtamisen taitoon passiivisesti kerätyn datan avulla. Katso, miten Cuckoosta saama data auttaa hyvinvoinnin päätöksissä ja inspiroidu! Take a look at what data you can get on Cuckoo usage and how you can support work wellbeing with it!

Hybridityöopas

Keräsimme oppaan, jonka avulla huomioit työntekijöiden tarpeet työskentelitte sitten etänä, toimistossa tai molemmissa. Kuinka saada työntekijät mukaan? Kuinka säilyttää yhteisöllisyyden tunne? Kuinka johtaa uutta työympäristöä?

Tauota tähtien kanssa!

Alkaa helmikuussa 2022

Haluatko tarjota työntekijöillenne vuoden parhaat treenit? Tulkaa mukaan satojen muiden Cuckoolaisten kanssa tauottamaan tähtien kanssa! Jokaisessa treenisessiossa on mukana tuttuja naamoja mediasta ja businessmaailmasta! Treenit kestävät 30 minuuttia ja ne järjestetään joka tiistai ja perjantai.

Webinaari: Hybridityön parhaat käytänteet + Cuckoon uuden ilmeen paljastaminen

Elokuu 2021

Hyvinvointiasiantuntijamme Anni Havas antaa henkilöstöjohtajille uuden käsityksen siitä, miten hallita uusia tapoja työskennellä etänä ja toimistossa. Paljastamme myös Cuckoossa tapahtuvat suuret muutokset!

Cuckoo
mediassa

Kauppalehti. Tärkeimmät uutiset.

Mikä saa sijoittajan kiinnostumaan startup-yrityksestä? Ainakin kilpailu ja se, että yritys tekee hyvää, sanoo sijoittajakonkari Kim Väisänen.

Talouselämä

Työn tauottamisesta tuli peli – Cuckoo pyrkii koukuttamaan pieniin hyvinvointia edistäviin tekoihin

Pelillistämisen on tarkoitus kannustaa lisäämään työarkeen pieniä hyvinvointia edistäviä tekoja. Kun palkinnot arvotaan tietyn tason saavuttaneiden kesken, kilpailu ei käy liian kovaksi, vaan motivoi muitakin kuin kaikkein aktiivisimpia ja lisää yhteisöllisyyttä.

Kauppalehti. Tärkeimmät talousuutiset

Etätyö on vaikeuttanut työntekoa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Ongelmana on ollut yhteisöllisyyden ja tauottamisen puute sekä fyysisten olosuhteiden vaikeutuminen.

Talouselämä

Cuckoo tarjoaa tehokasta treeniä työpaikoille yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa korostaen.

Helsingin sanomat

Etyötyöaika kärjistää työpaikkojen burnout-kulttuuria. Osa yrityksistä taas on havahtunut palautumisen merkitykseen. Asiantuntijat kertovat 11 keinoa palautumisen johtamiseen.

op-media.fi

Veera Lehmonen sai tarpeekseen tylsistä työpäivistä ja päätti luoda hyvinvointisovelluksen, joka lisäisi aktiivisuutta työpäiviin ja piristäisi arkea. Nyt kuusi vuotta myöhemmin kasvuyritys Cuckoolla on yli 30 000 käyttäjää yli 20 maassa ja 300 yrityksessä.
markkinointiuutiset.fi
Brändiuudistus on aina riski liiketoiminnalle, mutta oikein tehtynä se nostaa yrityksen täysin uudelle tasolle.

Kauppalehti. Tärkeimmät talousuutiset

Etätyö on vaikeuttanut työntekoa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Ongelmana on ollut yhteisöllisyyden ja tauottamisen puute sekä fyysisten olosuhteiden vaikeutuminen.

Get webinar recording

by filling in the form below

Get webinar recording

by filling in the form below

Get webinar recording

by filling in the form below