Cuckoo blogi

Webinaari: Vetovoimainen työnantajuus

”Vetovoimainen työnantajuus” -webinaarissa rekrytoinnin ja HR:n ammattilainen, kirjailija Saana Rossi ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelivat työelämän murroksesta ja sen vaikutuksesta organisaatioiden vetovoimaisuuteen rekrytoinnin ja merkityksellisyyden näkökulmasta. Katso tallenne tiistaina 26.4. klo 9.00-9.45 pidetystä webinaarista alta.

Voit lukea lisää aiheesta lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Mirandan Cuckoon blogiin kirjoittamasta blogisarjasta, jossa hän nostaa esiin kiinnostavia ja ajankohtaisia näkökulmia työkyky– ja  työhyvinvointiteemoista. Cuckoon blogista löydät myös artikkelin työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Vuoden viihdyttävin työelämäilmiö on käynnissä Cuckoolla! Tauko tähtien kanssa -livetreeneissä viihde- ja liike-elämän mielenkiintoisimmat tähdet heittäytyvät mukaan uusiin 30 minuutin treeneihin vieden taukohetkien viihdearvon uusiin lukemiin. Lue lisää ja hyppää mukaan!

Henri Tuomilehto istuen
Blogi

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda 🙂

Read More »