Tutustu uuteen Cuckooseen

Cuckoo on pelillistetty työajan välituntikello, joka ilmoittaa, kun on aika nousta ylös tuolista. Meiltä löydät yli 1000 fysioterapeuttien suunnittelemaa taukoliikuntavideota, mindfulness-harjotteita ja monia muita työhyvinvointia edistäviä aktiviteetteja.

Jokainen pidetty tauko ja aktiviteetti kerryttää pisteitä. Pisteiden avulla edetään Cuckoo-kartalla ja samalla seurataan kehitystä taukojen pitämisessä. Ja mikä parasta – joka kuukausi arvotaan erilaisia palkintoja aktiivisille käyttäjille!

1. Cuckoo App on julkaistu!

Cuckoo on nyt myös mobiilisovellus! Käyttöönotto on helpompaa kuin koskaan ja voit ajastaa taukosi sekä asettaa puhelimen notifikaatiot haluamallasi tavalla. Löydät meidät sekä App Storesta että Google Play Kaupasta. Kirjautumaan pääset omilla tunnuksillasi.

2. Uusia liikkeitä joka päivä!

Ilahdutamme työpäivää aina tuoreella taukoliikunnalla – meiltä löytyy yli 1000 fysioterapeuttien suunnittelemaa taukoliikettä, erityisesti istumatyötä tekeville. Etusivullemme ilmestyy joka päivä uusi taukovideo, eli ei muuta kuin kokeilemaan!

3. Vaihtuvat teemat

Olemme kuunnelleet tarkalla korvalla käyttäjien palautteita ja toiveita taukoliikunnan suhteen. Nyt mukaan on lisätty ”Huomaamattomat tauot”, eli tee taukoliikuntaa niin, ettei edes työkaveri huomaa! Break like somebody is watching! Katso Markus Pöyhösen esimerkki vierestä.

4. Live-tauot

Haluatko lisää liikettä sekä yhteisöllisyyttä päivään? Cuckoo järjestää joka viikko livetauon! Pidämme joka keskiviikko kello 10:00 livetauon, vaihtuvalla teemalla. Mukaan pääsee suoraan Cuckoon aloitussivulta ja livetauko kestää 5 minuuttia. Tauko on myös katsottavissa koko päivän, mikäli ei pääse suoraan livelähetykseen mukaan.

5. Lyhyet Nano-tauot

Unohdatko pitää taukoja? Taukoliikunnan ei tarvitse viedä paljoa aikaasi. Cuckoosta löytyy nyt 20-30 sekunnin Nano-tauot. Lyhyempi tauko tuo tehokkaan piristysruiskeen työpäivään!

6. Cuckoo omaan käyttöön

Haluaisit kokeilla Cuckoota, mutta tätä ei ole työpaikallasi käytössä? Ei hätää, Cuckoon saa myös omaan käyttöön hintaan 9,90 €/kk tai 100 €/vuosi. Lisäksi tarjoamme sinulle veloituksettoman 14 päivän kokeilujakson! Tutustu Cuckoon sisältöön ja toimintoihin, ja miten taukoliikunta vaikuttaa työpäivääsi.

Maksutapoina meillä käy luottokortit, sekä myös Epassi, Edenred – ja Smartum -liikuntaetusetelit!

7. Laske, miten paljon Cuckoo voi tuoda säästöjä yritykselle

Hetkinen, voiko tällaista laskea? Kyllä voi. Työterveyslaitos teetti vuonna 2018 tutkimuksen Cuckoon säännöllisestä käytöstä ja olemme luoneet laskurin pohjautuen tutkimuksen tuloksiin. Tutustu itse, miten kannattavaa (ja järkevää) työn tauottaminen taukoliikunnalla voi olla!

8. Uusi, joustavampi hinnoittelu

Dynaamisempaa kuin koskaan, mutta hyvällä tavalla. Huomioimme yrityksenne tarpeet ja räätälöimme kokonaisuuden sen mukaan, jotta ratkaisu on teille paras mahdollinen.

Meihin luottavat

Mitä asiakkaamme sanovat Cuckoosta?

Yli 200 yritystä ja organisaatiota käyttää Cuckoota päivittäin

Me haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka ja Cuckoo on isossa roolissa siinä matkassa mukana.

Tutustu tarkemmin

Se on ihan maagista, kuinka pienillä asioilla ja valinnoilla, kuten pitämällä Cuckoo-tauon, voi tuoda lisää virtaa ja vireyttä omaan työpäivään.​

Tutustu tarkemmin

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!