Työpaikat: Sisältöasiantuntija Cuckoon tiimiin

Etsimme kekseliästä sisältöasiantuntijaa - oletko se sinä?Etsimme energistä ja innovatiivista sisältö- ja viestintäasiantuntijaa, joka haluaa jatkuvasti ylittää asiakkaidemme odotukset.

Työpaikat: Sisältöasiantuntija Cuckoon tiimiin

Etsimme kekseliästä sisältöasiantuntijaa – oletko se sinä?

Etsimme energistä ja innovatiivista sisältö- ja viestintäasiantuntijaa, joka haluaa jatkuvasti ylittää asiakkaidemme odotukset.

Cuckoo on hyvinvointiteknologiayritys, joka auttaa organisaatioita parantamaan työntekijöidensä hyvinvointia ja tuottavuutta. Cuckoo:n pelillistetty hyvinvointisovellus yhdistää työtovereita riippumatta siitä, missä he työskentelevät, lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia työntekijöiden päiviin ja tarjoaa tietoa työyhteisön hyvinvoinnista. Cuckoo-tauot kestävät vain muutaman minuutin, mutta ne lisäävät merkittävästi organisaation tuottavuutta.

Sinulla on tausta sosiaalisen median, asiakastuen ja viestinnän parissa työskentelystä. Olet aina askeleen edellä tarjoten uusia näkökulmia ja oivalluksia, ja valmis luomaan innovatiivista ja hauskaa sisältöä. Sisältöasiantuntijana työskentelet hyvin tiiviisti markkinointi-, myynti- ja tuotekehitystiimien kanssa.

Päiväsi täyttyvät sosiaalisesta mediasta, asiakasviestinnästä ja PR-työstä. Koska tämä on startup, tulet ajoittain tekemään töitä myös oman osaamisalueesi ulkopuolella. Takaamme ainutlaatuisen, energisen ja kunnianhimoisen tiimin, joka tukee sinua tehtävässäsi ja uratavoitteissasi. Työskentelemme nopeassa ympäristössä, joka vaatii vastuullisuutta, aloitteellisuutta ja halua menestyä päivittäin meiltä kaikilta.

Työaika: kokopäiväinen

Aloituspäivä: Neuvoteltavissa

Työaika: 37,5 tuntia/vko

Palkkaus: Neuvoteltavissa

Sijainti: Helsinki

 

Odotamme sinulta:

-Kokemusta sosiaalisen median, asiakaspalvelun ja/tai viestinnän parissa työskentelystä

-Intohimoa kehittää palveluitamme ja innovaatiokyky tehdä ainutlaatuista sisältöä

-Luovuutta – olet osa tiimiä joka luo uusia tuotteita ja kampanjoita asiakkaille

-Hyviä esitystaitoja ja rohkeutta hypätä hauskoihin sekä vaativiin tilanteisiin

-Kiinnostusta kasvavaan työhyvinvoinnin alaan

-Koulutus, joka tukee roolia, esim. liiketalous tai viestintä

-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Mitä tarjoamme:

-Dynaaminen startup-ympäristö, jossa itsenäistä ja yrittäjähenkistä asennetta arvostetaan

-Mielenkiintoinen ja merkityksellinen työ, jossa on mahdollisuus vaikuttaa kasvuumme ja kansainvälistymiseemme markkinajohtajana

-Jatkuvasti kasvava yritys joustavilla työajoilla ja hienoilla työeduilla, jotka tukevat hyvinvointiasi

-Paras tiimi, joka lupaa kokeilla villeimpiä ideoitasi ja tukea urakehitystäsi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat laittaa hakemuksen sisään, ota yhteyttä Cuckoo:n Chief Marketing Officer Tomi Kaukiseen puhelimitse tai sähköpostitse: 040 356 44 74 tai jobs@cuckooworkout.com