Työpaikat: Asiakkuuspäällikkö Cuckoon tiimiin

Etsimme kunnianhimoista ja positiivisella asenteella varustettua asiakkuuspäällikköä, joka haluaa jatkuvasti ajaa kasvua ja auttaa asiakkaitamme henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisessä.

Työpaikat: Asiakkuuspäällikkö Cuckoon tiimiin

Etsimme energistä asiakkuuspäällikköä – oletko se sinä?

Etsimme kunnianhimoista ja positiivisella asenteella varustettua asiakkuuspäällikköä, joka haluaa jatkuvasti ajaa kasvua ja auttaa asiakkaitamme henkilöstön hyvinvoinnin kehittämisessä.

Cuckoo on hyvinvointiteknologiayritys, joka auttaa organisaatioita parantamaan työntekijöidensä hyvinvointia ja tuottavuutta. Cuckoo:n pelillistetty hyvinvointisovellus yhdistää työtovereita riippumatta siitä missä he työskentelevät, lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia työntekijöiden päiviin ja tarjoaa tietoa työyhteisön hyvinvoinnista. Cuckoo-tauot kestävät vain muutaman minuutin, mutta ne lisäävät merkittävästi organisaation tuottavuutta.

Sinulla on tausta menestyksekkään B2B-myynnin tekemisessä, ihanteellisesti SaaS-palveluiden parissa startup-ympäristössä. Koko myyntiprosessi on sinulle tuttu kattaen prospektoinnin, myyntitapaamisten buukkaamisen, tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja sopimusneuvottelut. Sinulla on positiivinen asenne ja haluat antaa omia näkemyksiäsi kehittääksesi asiakkaidemme hyvinvointistrategioita. Mitä tulee työskentelytapoihin, sinulla on aktiivinen, tavoitehakuinen ja systemaattinen ote myyntiprosessin seuraamiseen ja esimerkiksi CRM-datan (Pipedrive) hyödyntämiseen ja ylläpitämiseen.

 

Päiväsi täyttyvät asiakastyöstä virtuaalisissa ja kasvokkaisissa tapaamisissa eri viestintäkanavia hyödyntäen (esim. puhelin, sähköposti, sosiaalinen media). Koska tämä on startup, tulet ajoittain tekemään töitä myös oman osaamisalueesi ulkopuolella. Takaamme ainutlaatuisen, energisen ja kunnianhimoisen tiimin, joka tukee sinua tehtävässäsi ja uratavoitteissasi. Työskentelemme nopeassa ympäristössä, joka vaatii vastuullisuutta, aloitteellisuutta ja halua menestyä päivittäin meiltä kaikilta.

 

Työaika: kokopäiväinen

Aloituspäivä: Neuvoteltavissa

Työaika: 37,5 tuntia/vko

Palkkaus: Neuvoteltavissa, koostuu peruspalkasta ja myyntiprovisiosta

Sijainti: Etänä ja mahdollisuus tulla Cuckoon toimistolle Helsinkiin säännöllisesti

 

Odotamme sinulta:

 • 2-5 vuoden kokemusta menestyksekkään B2B-myynnin tekemisestä. Erityisenä etuna on, jos sinulla on kokemusta SaaS-palveluiden myynnistä, olet työskennellyt startup-ympäristössä ja myynyt johtotasolle ja HR-ammattilaisille.
 • Hallitset koko myyntiprosessin kattaen prospektoinnin, buukkaamisen, asiakastapaamiset ja sopimusneuvottelut.
 • Intohimoa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja löytää kasvun mahdollisuuksia
 • Positiivista asennetta, rohkeutta ja halua työskennellä ahkerasti
 • Tavoitehakuisuutta, luotettavuutta ja systemaattista toimintatapaa
 • Hyviä esiintymistaitoja ja rohkeutta hypätä hauskoihin, yllättäviin sekä erilaisiin tilanteisiin
 • Kasvava työhyvinvoinnin ala on lähellä sydäntäsi
 • Koulutusta, joka tukee rooliasi, esim. KTK tai tradenomi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin osaaminen on etu)

Mitä tarjoamme:

 • Dynaamisen startup-ympäristön, jossa itsenäistä, joustavaa ja yrittäjähenkistä asennetta arvostetaan
 • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa kasvuumme ja kansainvälistymiseemme markkinajohtajana
 • Mahdollisuuden kehittyä eteenpäin myynnin ammattilaisena
 • Kasvavan yrityksen joustavilla työajoilla ja henkilöstöeduilla, jotka tukevat hyvinvointiasi
 • Parhaan tiimin, joka lupaa kokeilla villeimpiä ideoitasi ja tukea urakehitystäsi

Jätä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3.2023 mennessä! Emme malta odottaa yhteydenottoasi! Aloitamme haastattelut heti, kun löydämme kiinnostavia ehdokkaita. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Cuckoon myyntijohtajaan Pauliina Rojoon puhelimitse tai sähköpostitse: 040 867 3841 tai jobs@cuckooworkout.com

Lataa sovellus

Cuckoo löytyy nyt myös Applen App store:sta ja Google Play:sta. Lataa sovellus ja ala tauottamaan!