Känner du dig omotiverad eller känner du meningslöshet i arbetsdagarna?
Behöver du en energiboost eller hjälp att hålla fokus?

Cuckoo piggar upp din dag! Med Cuckoo skapar du meningsfulla stunder i dagen tillsammans med dina kolleger och förbättrar ditt välbefinnande på många plan. Säg adjö till tråkiga arbetsdagar!

"Hela konceptet är verkligen fantastiskt! Det här funkar ju PÅRIKTIGT! Man känner sig verkligen motiverad att ta pauser för att man vill samla poäng i appen! Den vuxna hjärnan funkar ju ibland som ett barn... Tack!"
Iina
Cuckoo-användare

Varför

Mera rörelse

Forskningvisar att användning av Cuckoo ökar avsevärt mängden fysisk aktivitet under dagen – inte endast under arbetsdagen utan även på fritiden.

Mindre smärta

Användarundersökningvisar att Cuckoo lindrar smärta i nacke, skuldror och rygg, som ofta uppkommer hos kontorsarbetare.

Mental hälsa

Användare har rapporteratbättre energi genom dagen och snabbare mental återhämtning efter arbetsdagen.

Personlig och skräddarsydd

Take breaks to fit your mood by choosing between different break categories in Cuckoo.

"Cuckoo gjorde en kort träning snabbt en rutin för varje dag. Ofta är Cuckoo också ett utmärkt sätt att avsluta ett möte. De höjda energinivåerna och känslan av gemenskap syns tydligt som stora leenden på allas läppar."
Antti
Cuckoo-användare, Neste

2. Och sen?

Som privatanvändare kan du bli Cuckoo VIP -kund och använda alla Cuckoo gränslöst. Cuckoo VIP kostar 9,90€/månad och betalas alltid för 6 månader framåt. Efter den betalda perioden förnyas beställningen inte automatiskt, utan vi är i kontakt och frågar om fortsättningen. Välkommen med!

Funderar ni på att ta i bruk Cuckoo i teamet eller i hela företaget?

Att skapa nya rutiner är enklare i sällskap. Är du en teamledare eller jobbar du för HR? Klicka nedan och läs mer om hur ert team och företag kan dra nytta av Cuckoo.

Työyhteisötaidot voivat kehittyä