Vet du inte riktigt hur dina arbetstagare mår? Har ni förlorat känslan av gemenskap på arbetsplatsen i en distans- och hybridarbetsmodell?

Cuckoo erbjuder en tjänst som för kolleger tillsammans i en avslappnad miljö oberoende var de jobbar, förbättrar det fysiska och mentala välmåendet hos personalen, och låter dig få ny insikt i arbetsgemenskapens välmående.

Cuckoo erbjuder:

Varför

Hälsofördelar

Undersökning visar att användning av Cuckoo har en positiv effekt på både fysisk och mental hälsa.

Community

Cuckoo förstärker känslan av gemenskap på jobbet oberoende var folk jobbar, och skapar dessutom en mer öppen och kreativ arbetskultur.

Mindre sjukledighet

Enligt studier minskar användningen av Cuckoo mängden sjukledighet med ca 2 dagar /år/ person, vilket resulterar i finansiella besparingar.

Personlig och skräddarsydd 

Få föreläsningar av specialister för välmående och hälsa, bestäm era egna aktiviteter, och tävla internt! Få också ny insikt i personalens välmående med data över användningen av Cuckoo.

Hur kör vi igång?

Boka tid för en gratis demo med en av våra otroliga teammedlemmar!

Du kan också ta en titt på våra olika businesspaket här eller bekanta dig med Cuckoo med en gratis 14 dagars provperiod!

Vi lämnar dig aldrig ensam! Varje organisation får en personlig Cuckoo-kontaktperson, och med hen kan ni snacka om allt från pausgympa till lunchidéer, till att rädda världen. Bekanta dig med Anton, Veve, Pauliina, Eve och resten av gänget här.

30 minuter

Så mycket mer rörde folk på sig under en dag efter att de tog Cuckoo i bruk på arbetsplatsen. Cuckoo ökar inte rörligheten endast genom pausmotion utan inspirerar även till andra smarta val under dagen, samt ger en energiboost som varar in i fritiden och ökar den naturliga rörligheten.

Sign up to get a free demo with a member from the Cuckoo team

By leaving your contact details you accept that the Cuckoo Team will be in contact with you.

No commitment. Your information is safe with us.