Usein kysyttyä

Mistä löydän tietosuojaselosteen, käyttöehdot ja tietoa siitä miten tietojani käsitellään?

Hyvä kun kysyit! Löydät vastaukset kysymyksiisi täältä:

Haluaisitko tietää lisää Cuckoon ominaisuuksista?

Cuckoossa on infopainikkeita, joita napsauttamalla saat lisää tietoa palvelun eri ominaisuuksista. Löydät lisää tietoa alta. Etkö löydä etsimääsi? Me autamme mielellämme Cuckoon chatissa!

Miten pidän tauon?

Helppoa! Cuckoon etusivun yläreunassa on kotinäppäin ja sitä painamalla löydät taukovideoita eri kategorioissa. Niistä voit valita mieleisesi kategorian ja painaa play! Videot tulevat umpimähkäisessä järjestyksessä. Löydät jälikäteen suorittamasi videot profiilistasi.

Miten saan tekemäni videon suosikiksi?

Tauon jälkeen voit lisätä videon suosiksi painamalla nappia, jossa on sydän ja lukee Suosikki.

Miten lisään taukoon osallistujia?

Tauon jälkeen voit lisätä osallistujia painamalla “+ Osallistujat”. Huomioi, että video pitää katsoa alusta loppuun.

Miten pidän tauon yhdessä kollegan kanssa etänä?

Tauot muiden kanssa ovat parasta! Aloita videopuhelu ystäväsi tai tiimin kanssa, avaa tauko Cuckoosta ja jaa näyttösi. Muista lisätä osallistujat tauon jälkeen, jotta kaikki saavat pisteitä osallistumisesta!

Mitä aktiviteetit ovat?

Aktiviteetit ovat päivittäisiä tapoja, jotka parantavat hyvinvointiasi. Aktiviteetit voivat olla sosiaalisia, fyysisiä tai henkisiä ja niiden avulla voit myös kerätä pisteitä. Cuckoon käyttäjillä voi olla eri aktiviteetteja käytössä, riippuen organisaation toiveista.

Miten etenen kartalla?

Keräät pisteitä (tai munia) tekemällä taukoja ja kirjaamalla aktiviteetteja. Kun keräät pisteitä, etenet myös kartalla. Tarvitset 3 munaa, että etenet kartalla yhden tason.

Mitä ovat haasteet?

Haasteiden avulla voit motivoida itseäsi ja ystäviäsi tekemään taukoja tai muita hyvinvointia edistäviä aktiviteetteja. Voit luoda haasteen etusivulta, omasta profiilistasi tai menemällä ystäväsi profiiliin. Haaste käynnistyy kun henkilö, jonka olet haastanut on hyväksynyt haasteesi. Voittaja saa ylimääräisiä pisteitä!

Miten luoda tai liittyä joukkueeseen?

Sivulla “Yritys” näet oman organisaatiosi sisäiset joukkueet. Täällä voit luoda joukkueen, liittyä joukkueeseen tai kutsua ihmisiä omaan joukkueeseesi. Näet sieltä myös joukkueiden sijoitukset eri aikaväleillä. Muista, että voit olla osana vain yhtä joukkuetta kerralla.

Miten muokkaan tiliäni?

Painamalla profiilikuvaasi oikeasta yläkulmasta, pääset omalle profiilisivulle. Sieltä voit muokata asetuksia, lisätä profiilikuvan, muokata taukoaikoja ja paljon muuta.

Miten saan muistutuksia tauoista?

Aseta taukoajat sopiviksi oman aikataulusi mukaan. Varmista, että olet hyväksynyt “Toista hälytysääni” kohdan ja että Cuckoo on auki selaimessasi, niin me muistutamme sinua tauoista.

Miten käytän Cuckoota puhelimella?

Cuckoo on the go! Avaa Cuckoo puhelimesi selaimessa ja voit käyttää Cuckoota ihan normaalisti. Pääset käyttämään Cuckoota nopeasti asettamalla Cuckoon sivuston pikanäppäimeksi puhelimesi kotinäkymään. Näin teet taukojen pitämisen helpoksi missä tahansa.

Mikä on kuukausiarvonta?

Me rakastamme kilpailuja ja siksi meillä on kuukausittainen kilpailu koko ajan käynnissä! Kerää määrätty määrä munia ennen kuun loppua ja olet mukana arvonnassa. Kuukauden pääpalkinto on näkyvillä Cuckoon etusivulla. Täältä voit lukea lisää Cuckoon kisojen ja arvontojen säännöistä.

Mitä ovat Cuckoon lintukortit?

Lintukortti on Cuckoon käyttäjälle tapa seurata omaa kehitystä Cuckoossa. Kortit näyttävät mitä olet tehnyt palvelussa. Haluatko tietää mitä sinun pitää tehdä saadaksesi Cuckoo-lintukortti? Kortit liittyvät mm. eri kategorioihin, yhteisöllisyyteen, haasteisiin, aktiviteetteihin… Cuckoo näkee mitä teet paljon ja silloin ansaitset sen teemaisen kortin! Kokeile pikkuhiljaa kaikkia hauskoja Cuckoo-hommia ja kerää kaikki kortit!

Haasteita? Voi hitsin vitsi...

Miksi videot eivät toimi?

Eiii! Jos sinulla on ongelmia, eikä video pyöri, niin usein ongelma johtuu videoiden palveluntarjoajasta, Vimeosta. Onneksi meillä on kuitenkin muutama ässä hihassa! Kokeile seuraavaa:

  1. a) Tarkista, että selaimesi on päivitetty

  2. b) Kokeile Cuckoota jossain toisessa selaimessa. Yleensä Cuckoo toimii parhaiten Chromessa tai Firefoxissa

  3. c) Kokeile käyttää Cuckoota puhelimesi selaimessa

  4. d) d) Katso Vimeon vinkit ongelmien ratkaisemiseksi (EN):https://vimeo.zendesk.com/hc/en-us/articles/115015759328-Troubleshoot-video-playback-issues-

Miksi en saa pisteitä (/munia) tauoista?

Disappointed you didn’t get points? There’s a limit of 6 eggs that you can collect during a 16 hour time period. You can of course take more breaks than this (and great if you do) but you will receive zero points for them.

Cuckoo kannustaa käytösmuutoksiin, ja tasaisin väliajoin pidetyt tauot helpottavat sinua saavuttamaan pysyvämpiä tapoja. Pisteraja on asetettu myös, jotta kilpailut ja haasteet olisivat reiluja. Joillakin on enemmän aikaa käyttää Cuckoota kuin muilla, ja pisterajalla saadaan käyttö keskittymään työpäivään.

Jos et ole saavuttanut pisterajaa, mutta et silti saa pisteitä, niin varmista, että selaimesi on päivitetty ja internetyhteys on kunnossa.