Onpa kiva nähdä sinut täällä!

Näin Asikkalan kunta hyötyy Cuckoosta:

  • Cuckoo auttaa pitämään henkilöstön hyvinvoivana ja työkykyisenä
  • Palvelun tarjoaminen on osoitus työnantajan välittämisestä, mikä sitouttaa työntekijöitä
  • Cuckoon pelilliset ominaisuudet tuovat iloa ja yhteisöllisyyttä työpäiviin 
  • Cuckoota on helppo käyttää tietokoneen selaimella sekä mobiilissa, mikä mahdollistaa käytön kaikille työtehtävistä riippumatta – mitään ei tarvitse ladata koneelle

Koen Cuckoon todella monipuoliseksi palveluksi, joka mahdollistaa käytön kaikille halukkaille - oli työtehtävät mitä hyvänsä.

Heidi Huldén, hallinto- ja henkilöstöpäällikkö

Mikä ihmeen Cuckoo

Cuckoo on hyvinvointisovellus, josta löytyy yli 400 fysioterapeutin suunnittelemaa taukoliikuntavideota. Cuckoon salaisuus on sen pelilliset ominaisuudet: pitämällä taukoja voi kerätä pisteitä ja voittaa upeita palkintoja!  Kun organisaatiossa on Cuckoo käytössä, voi seurata työkavereiden etenemistä kartalla sekä haastaa kollegoita skaboihin. Cuckoota käyttää jo yli 300 Suomen johtavaa yritystä ja oman organisaation sijoitusta voi seurata myös yritysten välisessä Liigapörssissä.

Cuckoon  avulla niitä taukoja oikeasti tulee pidettyä ja niitä haluaa pitää, koska tulee halu kerätä lisää pisteitä - aikuinenkin mieli toimii lapsen lailla.

- Iina, Cuckoo-käyttäjä

1. Jätä yhteystietosi

Kun olet tehnyt päiväsi parhaan päätöksen ja jättänyt yhteystietosi, Cuckoo -tiimi on sinuun yhteydessä ja sopii tapaamisen. Mikäli et tapaamisen jälkeenkään ole vakuuttunut Cuckoosta, tarjoamme jäätelön – nam!

2. Tili avataan

Tilin avaamiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mitään muuta kuin jännittää, kuinka upeaa on päästä Cuckoon iloiseen jengiin.

3. Aloittakaa käyttö

Käyttöönotto on helppoa! Työntekijänne luovat omat tunnukset Cuckooseen simppelisti organisaationne yksilöllisellä rekisteröitymislinkillä. Tietokoneelle ei tarvitse ladata mitään, vaan avaamalla selaimen pääsette heti pitämään hauskaa Cuckoossa! 

Työterveyslaitoksen (TTL) tutkimus Cuckoon hyödyistä

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä heti!

Cuckoo on pelillinen hyvinvointisovellus, joka tuo iloa työpäiviisi!

Se nostaa energiatasojasi ja kannustaa sinua pitämään taukoja – se antaa kehollesi tauon istumisesta ja aivoillesi lepohetken. Lisäksi Cuckoo auttaa sinua seuraamaan mielialaasi päivän mittaan. Tapojen muuttaminen on helpompaa, kun et joudu tekemään sitä yksin.

Jätä yhteystietosi