Onko motivaatio hukassa tai puuttuuko työpäivistäsi merkityksellisyys?
Kaipaisitko energiaboostia tai apua keskittymiseen?

Cuckoo tuo iloa jokaiseen työpäivääsi! Cuckoo auttaa luomaan merkityksellisiä hetkiä työkavereiden kanssa ja antaa samalla boostia hyvinvointiisi. Voit sanoa hyvästit tylsille työpäiville!

Me motivoimme käyttäjiämme hauskoilla aktiviteeteilla pitämään taukoja pelillisessä ympäristössä. Cuckoossa on aina joku kilpailu käynnissä ja tarjolla mahtavia palkintoja! Meidän jatkuva missiomme on saada hymy huulillesi ja antaa boostia päivääsi. Tervetuloa Cuckoo-yhteisöön!

"Vaikka liikkeet ovat pieniä, jokainen liike on hyödyllinen ja jokainen tauko on tehokas. Olen huomannut kehoni kipukohdat ja tauot ovat auttaneet minua vähentämään näitä jännitteitä."

Anne K, CUCKOO KÄYTTÄJÄ

Miksi

Lisää liikettä

Tutkimus osoittaa, että Cuckoon käyttö lisää liikettä päiviin - ei vain työajalla, vaan myös vapaa-ajallasi.

Helpotusta kipuihin

Käyttäjätutkimuksen mukaan Cuckoo vähentää selkä- ja niskakipuja.

Henkinen hyvinvointi

Käyttäjien mukaan heillä on Cuckoon myötä enemmän energiaa läpi päivän ja palautuminen työpäivän jälkeen on nopeampaa.

Personoitu 

Valitse Cuckoon eri videokategorioista tauko, joka sopii parhaiten tämän hetken mielialaasi.

1. Miten pääsen alkuun?

"Cukoon taukoliikuntavideot ovat hauskoja ja värikkäitä. Niitä on kiva katsoa ja niistä tulee hyvälle mielelle! Tulee liikuttua enemmän mutta myös mieli virkistyy."

~Elina, Cuckoo-käyttäjä

2. Mitä sen jälkeen?

Yksityisenä käyttäjänä voit päästä käyttämään kaikkia Cuckoon ominaisuuksia liittymällä Cuckoon VIP-käyttäjäksi. Cuckoo VIP maksaa 9,90€/kk ja se maksetaan aina kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Kuuden kuukauden jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja kyselemme haluatko vielä jatkaa yhteistä matkaa Cuckoon kanssa. Tervetuloa mukaan!

Harkitsetko Cuckoota koko yritykselle?

Muutosten tekeminen on helpompaa ystävien kanssa. Oletko tiimin vetäjä tai työskenteletkö HR:ssä? Alla olevista linkeistä pääset lukemaan lisää, miten yrityksesi voi hyötyä Cuckoosta.

Get Cuckoo VIP

Yay! Become a VIP member and you'll be Cuckooing in no time!

By leaving your contact details you accept that the Cuckoo Team will be in contact with you regarding details of the Cuckoo VIP membership.

Ei sitoumuksia. Tietosi ovat turvassa meillä.