Ala Cuckoilemaan
kanssamme!

Löydä tiimillesi tai yrityksellesi paras paketti ja lue lisää Cuckoon käyttämisen mahtavista eduista!

Paketit ovat nimetty arvojemme mukaan jotka ovat Kupliva, Rohkea, Luotettava ja Uskomaton.

Valitse alta sopiva suunnitelma, niin uskomaton tiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja alat Cuckooilemaan ennen kuin huomaatkaan!

Cuckoo Bubbly

  • 99€/kk

  • 10 käyttäjää

  • Lisäkäyttäjät 6€/henkilö/kk

Cuckoo Brave

  • 495€/kk

  • 100 käyttäjää

  • Lisäkäyttäjät 4€/henkilö/kk

Cuckoo Credible

  • 989€/kk

  • 300 käyttäjää

  • Lisäkäyttäjät 2,50€/henkilöl/kk

Cuckoo Incredible

  • 500+ käyttäjää

 

 

Dataa ja ajankohtaista tietoa

Jokainen yritys pohtii, miten heidän työntekijänsä voivat. Ovatko he motivoituneita? Masentunueita tai innostuneita? Cuckoo on maailman ensimmäinen yrityksille suunnattu hyvinvointisovellus, joka antaa työnantajille tietoa työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Käyttäytymisen muutos

Käyttäytymisen muuttaminen ei ole helppoa. Rutiinin muuttaminen kestää noin 21 päivää. Cuckoo on osoittanut muuttavansa ihmisten käyttäytymistä motivoivien ja inspiroivien aktiviteettien avulla. Helppokäyttöinen käyttökokemus mahdollistaa vaivattomat rutiinit, jotka tekevät muutoksen mahdolliseksi ja kestäväksi.

Yhteisöllisyys ja merkitys

Koronan jälkeinen maailma on jättänyt jälkeensä suuren määrän eristäytyneitä työntekijöitä, jotka ovat menettäneet yhteisöllisyyden ja tarkoituksen tunteen. Monien mielestä jokainen päivä on samalainen kuin edellinen. Cuckoo tarjoaa helpon tavan lisätä epävirallisia tapaamisia ja rentoja kohtaamisia kollegoiden kanssa, samalla kohottaen energiatasoa ja hyvinvointia. Järjestämällä hauskoja kilpailuja työntekijöiden välillä vahvistamme työyhteisöön kuulumisen tunnetta.

Rakkautta iloiselta Cuckoo- joukoltamme

"Työhön keskittyminen on parantunut ja jokainen on tuntenut olonsa energisemmäksi myös työn jälkeen"

Emmi Ritvanen

Customer Service Manager, L&T Finland

”Tiesimme, että Cuckoo tulee olemaan hyvä lisä yrityksellemme, mutta se on ylittänyt odotuksemme. Olen Cuckoon ylpeä käyttäjä ja voin lämpimästi suositella sitä muiden yritysten kokeiltavaksi! ”

Elisabeth Skol

HR Director, Manpowergroup Sweden

"Kiitos! Arvostan todella näitä harjoituksia ja työnantajani aloitetta tarjota tämä. Cuckoo on antanut minulle monipuolisempia työpäiviä kuin ennen."

Mia

Cuckoo user, Enfo Sweden

”Tämä on niin hauska ja hyvin toteutettu sovellus - tämän 50-vuotiaan kehoni sisäinen lapsi on alkanut pitää taukoja. Mikään muu tapa ei ole toiminut paria päivää pidempään. ”

CUCKOO KÄYTTÄJÄ

Tornator Oyj Finland

Emmi Ritvanen

ASIAKASPALVELU JOHTAJA, L&T

SUOMI

Elisabeth Skol

HR-JOHTAJA, MANPOWERGROUP

RUOTSI

Mia

CUCKOO KÄYTTÄJÄ, ENFO

RUOTSI

CUCKOO KÄYTTÄJÄ

Tornator Oyj

SUOMI