Onko motivaatio hukassa tai puuttuuko työpäivistäsi merkityksellisyys?
Kaipaisitko energiaboostia tai apua keskittymiseen?

Cuckoo tuo iloa jokaiseen työpäivääsi! Cuckoo auttaa luomaan merkityksellisiä hetkiä työkavereiden kanssa ja antaa samalla boostia hyvinvointiisi. Voit sanoa hyvästit tylsille työpäiville!

"Tämä teidän koko konsepti oon niin mahtava! En ollut aluksi skeptinen, koska työhyvinvointi on mulla tosi lähellä sydäntä MUTTA tämä OIKEASTI toimii. Tää konsepti on ihan uskomaton! Kiitos siitä. Ja tän avulla niitä taukoja oikeasti tulee pidettyä ja niitä haluaa pitää, koska tulee halu kerätä lisää niitä pisteitä - aikuinenkin mieli toimii lapsen lailla."
Iina
Cuckoo-käyttäjä

Miksi

Lisää liikettä

Tutkimus osoittaa, että Cuckoon käyttö lisää liikettä päiviin – ei vain työajalla, vaan myös vapaa-ajallasi.

Helpotusta kipuihin

Käyttäjätutkimuksen mukaan Cuckoo vähentää selkä- ja niskakipuja.

Henkinen hyvinvointi

Käyttäjien mukaan heillä on Cuckoon myötä enemmän energiaa läpi päivän ja palautuminen työpäivän jälkeen on nopeampaa.

Personoitu

Valitse Cuckoon eri videokategorioista tauko, joka sopii parhaiten tämän hetken mielialaasi.

"Cuckoo teki lyhyistä jumpista työpäivien uuden rutiinin, ja jumpat ovat myös mahtavia tiimipalaverin päätteeksi. Kaikkien osallistujien hymyt ovat todisteita siitä, että tauot tosiaan nostattavat energiaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta."
Antti
Cuckoo-käyttäjä, Neste

1. Miten pääsen alkuun?

2. Mitä sen jälkeen?

Yksityisenä käyttäjänä voit päästä käyttämään kaikkia Cuckoon ominaisuuksia liittymällä Cuckoon VIP-käyttäjäksi. Cuckoo VIP maksaa 9,90€/kk ja se maksetaan aina kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Kuuden kuukauden jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja kyselemme haluatko vielä jatkaa yhteistä matkaa Cuckoon kanssa. Tervetuloa mukaan!

Harkitsetko Cuckoota koko yritykselle?

Muutosten tekeminen on helpompaa ystävien kanssa. Oletko tiimin vetäjä tai työskenteletkö HR:ssä? Alla olevista linkeistä pääset lukemaan lisää, miten yrityksesi voi hyötyä Cuckoosta.

Työyhteisötaidot voivat kehittyä