Tuntuuko, ettet tiedä miten työntekijänne voivat? Onko yhteisöllisyyden tunne kadonnut etä- ja hybridityömallissa?

Cuckoo tarjoaa palvelun, joka kerää työkaverit yhteen tekemään hauskoja asioita yhdessä riippumatta siitä, missä he tekevät töitä. Cuckoo lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja antaa sinulle uutta tietoa siitä, miten työntekijät voivat.

Cuckoo tarjoaa

Miksi

Vaikutus terveyteen

Tutkimus on osoittanut, että Cuckoon käytöllä on positiivinen vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Yhteisö

Cuckoo lisää yhteisöllisyyden tunnetta työpaikalla riippumatta siitä, missä kollegat tekevät töitä. Työpaikkakulttuuri on myös koettu muuttuvan avoimemmaksi ja luovemmaksi.

Vähemmän sairauspoissaoloja

Cuckoon käyttö vähentää sairauspoissaoloja kahdella päivällä per henkilö per vuosi, ja säästää näin yrityksiltä paljon rahaa.

Personoitu

Hanki luentoja hyvinvoinnin asiantuntijoilta, päättäkää omat pisteitä kerryttävät aktiviteetit ja kilpailkaa sisäisesti! Saat myös uutta näkemystä käyttäjien hyvinvoinnista. Also get new insight on the wellbeing of your employees.

Miten lähdetään liikkeelle?

Buukkaa ilmainen demo meidän mahtavan tiimiläisen kanssa!

Voit myös lukea meidän yrityspaketeista täällä tai tutustua Cuckoohun ilmaisessa 14 päivän kokeilussa!

Sinua ei jätetä yksin! Jokainen yritys saa oman Cuckoo-yhteyshenkilön, jonka kanssa voi pohtia ja keskustella kaikesta taukojumpasta maailman pelastamiseen. Tutustu Veveen, Pauliinaan, Eveen ja muuhun jengiin täällä.

30 minuuttia

Näin paljon lisääntyy keskimäärin päivän liikunnallisuus, kun lähtee käyttämään Cuckoota. Cuckoo ei ainoastaan lisää liikkumista taukojumpan kautta, vaan se motivoi myös lisäämään luonnollista liikkumista, mikä auttaa nostamaan loppupäivän energiatasoja. Cuckoo not only adds movement through break exercise but increases the natural amount of movement and boosts energy levels throughout the day.

Joululahja työntekijöille voi aiheuttaa stressiä
Blogi

Webinaari: Johtajaksi kasvaminen

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen keskustelee Suomen menestyneimmän koripallovalmentajan Henrik Dettmannin kanssa johtajuudesta ja miten rooliin voi kasvaa.

Lue lisää »
Blogi

Henkilöstön työkyky – ennakoi ja varaudu

Tässä webinaarissa Cuckoon CMO Tomi Kaukinen sekä LähiTapiolan asiantuntijat Noora Niemi ja Tuomo Mikolanniemi keskustelevat ajankohtaisista työkyvyn ylläpitämisen haasteista ja työkykyä uhkaavista asioista.

Lue lisää »

Sign up to get a free demo with a member from the Cuckoo team

By leaving your contact details you accept that the Cuckoo Team will be in contact with you.

No commitment. Your information is safe with us.

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydesssä sinuun ilmaisen demon osalta

Jättämällä yhteystietoni hyväksyn, että Cuckoon tiimi voi olla yhteydessä minuun.

Ei sitoumuksia. Tietosi ovat turvassa meillä.