Henkilötietojen käsittely

Cuckoo noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679 ja muuta soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. Meille on erittäin tärkeää, että käyttäjillämme on turvallinen olo sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietoja Cuckoo-palvelussa. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta henkilötiedot ovat suojattu ja henkilötietojen käsittely suoritetaan tietosuojalainsäädännön sekä sisäisten käytäntöjemme mukaisesti.

Roolit ja vastuut

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti toimimme palvelumme käyttäjiin eli sinuun nähden rekisterinpitäjänä käsitellessämme henkilötietojasi Cuckoo –palvelun yhteydessä. Rekisterinpitäjänä me Cuckoolla määrittelemme, mitä henkilötietojasi tarvitsemme sekä miten, ja mihin käyttötarkoitukseen tulemme niitä käsittelemään. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman sujuvaa palvelua ja keräämme sinulta tarpeellisia henkilötietoja määrittämiemme käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lue lisää käyttötarkoituksistamme ja henkilötietojen käsittelystä Cuckoon tietosuojakäytännön sivulta.

Huomioithan, että saadessasi Cuckoo -palvelun käyttöön työnantajasi kautta, toimii myös työnantajasi sinuun nähden rekisterinpitäjänä. Saat Cuckoo –palvelun käyttöösi työnantajasi jakamalla liittymislinkillä, jonka kautta pääset rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Olemme tehneet työnantajasi kanssa sopimuksen, jonka mukaan työnantajasi käsittelee henkilötietojasi omiin käyttötarkoituksiinsa, kuten työsuhteeseesi ja työhyvinvointiisi liittyen, ja me suhteessa Cuckoo -palvelun toimittamiseen. Työnantajasi täytyy esimerkiksi seurata, kenelle työntekijöille Cuckoo -palvelu on myönnetty käyttöön. Jos haluat tietää lisää työnantajasi suorittamasta henkilötietojen käsittelystä, ole yhteydessä työnantajasi yhteyshenkilöön.

Lisätietoja

Yksityiskohtaiset tiedot rekisterinpitäjänä toteuttamastamme henkilötietojen käsittelystä löydät Cuckoon sivulta Tietosuojakäytäntö.

Lisäksi, saat meiltä aina lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä ottamalla yhteyttä info@cuckooworkout.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa Cuckoohon!