Tuntuuko, ettet tiedä miten työntekijänne voivat? Onko yhteisöllisyyden tunne kadonnut etä- ja hybridityömallissa?

Cuckoo tarjoaa palvelun, joka kerää työkaverit yhteen tekemään hauskoja asioita yhdessä riippumatta siitä, missä he tekevät töitä. Cuckoo lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja antaa sinulle uutta tietoa siitä, miten työntekijät voivat

Cuckoo tarjoaa

Miksi

Vaikutus terveyteen

Tutkimus on osoittanut, että Cuckoon käytöllä on positiivinen vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Yhteisö

Cuckoo lisää yhteisöllisyyden tunnetta työpaikalla riippumatta siitä, missä kollegat tekevät töitä. Työpaikkakulttuuri on myös koettu muuttuvan avoimemmaksi ja luovemmaksi.

Vähemmän sairauspoissaoloja

Tutkimuksen mukaan Cuckoon käyttö vähentää sairauspoissaoloja kahdella päivällä per henkilö per vuosi, ja säästää näin yrityksiltä paljon rahaa.

Personoitu 

Hanki luentoja hyvinvoinnin asiantuntijoilta, päättäkää omat pisteitä kerryttävät aktiviteetit ja kilpailkaa sisäisesti! Saat myös uutta näkemystä käyttäjien hyvinvoinnista.

Miten lähdetään liikkeelle?

Buukkaa ilmainen demo meidän mahtavan tiimiläisen kanssa!

Voit myös lukea meidän yrityspaketeista täällä tai tutustua Cuckoohun ilmaisessa 14 päivän kokeilussa!

Sinua ei jätetä yksin! Jokainen yritys saa oman Cuckoo-yhteyshenkilön, jonka kanssa voi pohtia ja keskustella kaikesta taukojumpasta maailman pelastamiseen. Tutustu Veveen, Pauliinaan, Antoniin, Eveen ja muuhun jengiin täällä.

30 minuuttia

Näin paljon lisääntyy keskimäärin päivän liikunnallisuus, kun lähtee käyttämään Cuckoota. Cuckoo ei ainoastaan lisää liikkumista taukojumpan kautta, vaan se motivoi myös lisäämään luonnollista liikkumista, mikä auttaa nostamaan loppupäivän energiatasoja.

Blogi

Tutkimus: taukoliikunnalla satojen tuhansien eurojen säästöt

Työterveyslaitoksen (2018) tekemän tutkimuksen mukaan aktiivinen istumisen tauottaminen Cuckoo-työhyvinvointisovellusta käyttämällä vaikuttaa positiivisesti työntekijöiden fyysiseen, psyykkiseen sekä sosiaaliseen hyvinvointiin. Istumista pystyttiin vähentämään lähes 50 minuuttia päivässä

Read More »

Sign up to get a free demo with a member from the Cuckoo team

Jättämällä yhteystietoni hyväksyn, että Cuckoon tiimi voi olla yhteydessä minuun.

Ei sitoumuksia. Tietosi ovat turvassa meillä.