Hei siellä,
olisiko tauon paikka?

No kyllä! Cuckoo on hyvän mielen sovellus, joka toimii työelämän välituntikellona. Tule mukaan tuhansien Cuckoolaisten kanssa pitämään aktiivisia taukoja ja tekemään hyvinvointia lisääviä valintoja !

     

Mikä on Cuckoo?

Cuckoo on pelillinen hyvinvointisovellus, joka tuo iloa työpäiviisi! Se nostaa energiatasojasi ja kannustaa sinua pitämään taukoja – se antaa kehollesi tauon istumisesta ja aivoillesi lepohetken. Lisäksi Cuckoo auttaa sinua seuraamaan mielialaasi päivän mittaan. Tapojen muuttaminen on helpompaa, kun et joudu tekemään sitä yksin.

Faktoihin perustuvaa

Satojen tuhansien eurojen säästöt tekemällä taukojumppaa? Ei voi olla, kuulostaa mahdottomalta!

Usko pois vaan, Työterveyslaitos teki nimittäin tutkimuksen Cuckoon käytöstä ja sen avulla saaduista muutoksista.

Tuottavuus kasvoi, sairaspoissaolot vähenivät, työntekijät olivat onnellisempia… Ja tässä on vasta muutamia kevyen liikunnan ja taukojen pitämisen todettuja hyötyjä.

Cuckoo auttaa taklaamaan istumisen haitat

Kaikki alkoi kahdesta työkaverista ja 100 haarahypystä

Kaikki alkoi kahdesta työkaverista, herätyskellosta ja 100 haarahypystä kerran päivässä. Liikkumisen ilo alkoi levitä kulovalkeana työyhteisön keskuudessa, kun yhä useammat työntekijät liittyivät tauolle.

Levitämme edelleen tuota samaa ilosanomaa Cuckoo-sovelluksen kautta.

Neljä kategoriaa
neljälle mielialalle

Kategoriassa Virkisty

saat jumppaa

ja humppaa

ja energiaa!

VIRKISTY

Kategoriassa

Hassuttele

saat irrotella

hymysuin!

HASSUTTELE

Kategoriassa

Rentoudu pääset

hengähtämään

ja rauhoittumaan.

RENTOUDU

Kategoriassa

Keskity löydät

uuden fokuksen

tuleviin ponnistuksiin.

KESKITY

Tuliko mieleen kysyttävää?

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä! Meidän tiimimme on koottu asiantuntijoista, jotka auttavat sinua mieltä askaruttavissa kysymyksissä, niin pienissä kuin suurissakin. Kuulemme teistä enemmän kuin meilellämme! Mietityttääkö jokin vielä? Voit kokeilla Cuckoo sovellusta 14 päivää ilmaiseksi. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Rakkautta iloiselta Cuckoo- joukoltamme

“Työmme vaatii kykyä keskittyä monen tunnin ajan, minkä takia esimerkiksi Cuckoon mindfulness tauot ovat olleet todella hyödyllisiä meidän työntekijöillemme.”

Kati Sasse

VP of People and Culture, Berggren

“Cuckoo on koettu hauskaksi tavaksi tauottaa päiviä ja erityisen hyödylliseksi etäpäivinä. Myös yhteisöllisyys viehätti ja se, että taukoja voi ottaa osaksi tiimipalavereita. Se rikkoo jäätä tilanteessa kun tilanteessa.

Uudet työntekijät ovat olleet iloisia siitä, että tauot on koettu tärkeiksi ja niitä varten tarjotaan tällaista palvelua..”

Elina Koski

HR Manager, Ensto

​​”Tämä teidän koko konsepti oon niin mahtava! Tämä OIKEASTI toimii. Tää konsepti on ihan uskomaton! Kiitos siitä. Ja tän avulla niitä taukoja oikeasti tulee pidettyä ja niitä haluaa pitää, koska tulee halu kerätä lisää niitä pisteitä – aikuinenkin mieli toimii lapsen lailla.”

Iina

Cuckoo käyttäjä

”Cuckoohon menin mukaan hieman vastahakoisesti (”länsimaista hapatusta” ajattelin), mutta se on kyllä ihan loistava; tauot ovat riittävän lyhyitä ja ytimekkäitä, että ne pystyy ottamaan jokapäiväiseksi rutiiniksi, mutta silti niistä saa hyvin virtaa!”

Teijo

Cuckoo käyttäjä, Enfo

Kati Sasse

VP of People and Culture, Berggren

Elina Koski

Human Resources Manager, Ensto

Iina

Cuckoo user

Teijo

Cuckoo user, Enfo