Blogi

Blogistamme löydät,
vinkkejä, faktaa ja
vierashaastatteluja

Sallan työuupumus-tarina

Työuupumus – Sallan tarina työuupumusta kohti ja sieltä pois

Työterveyden dosentti Helena Mirandan kolmannen blogin aiheena on työuupumus.Tämä tarina ei ole satu, vaan totta. Vaikka nimi, ikä ja työtausta ovatkin keskittyjä, tarinan tapahtumat perustuvat todellisiin ihmisiin ja heidän kokemuksiinsa. Sen lisäksi tarinassa tehdyt toimenpiteet työpaikalla ja työterveyshuollossa perustuvat sovellettuun tutkimustietoon siitä, miten kohdata työuupumus työpaikalla.

Read More »

Asikkalan kunta panostaa hyvinvointiin Cuckoon avulla

Asikkalan kunnassa Cuckoo on käytössä laajasti kunnan yksiköillä aina toimistosta ruokapalveluihin ja päiväkoteihin asti. Cuckoo on otettu osaksi Asikkalan kunnan laajempaa hyvinvointistrategiaa sekä vuonna 2022 alkanutta Kevan tukemaa “Työhyvinvoinnin sankarit” – kehityshanketta. Lue lisää Asikkalan kunnan kokemuksista blogista!

Read More »

Parempi työkyky joustoilla ja ihmisten kohtaamisilla

Työkyvyn optimaaliseksi tukemiseksi yrityksissä tarvitaan erilaisia keinoja. Onneksi tieteellistä ja sovellettua tutkimustietoa on runsaasti tarjolla. Keinot pitää vaan osata hienosäätää omien työntekijöiden ja työyhteisöjen tarpeisiin. Tämän blogisarjan ensimmäisessä osassa lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Miranda käsittelee joustavien työjärjestelyjen ja yhteisöllisyyyden merkitystä työkyvylle.

Read More »
Työssä jaksaminen on otettu Admicomilla huomioon tauottamalla

Työssä jaksaminen on otettu Admicomilla huomioon tauottamalla

Työssä jaksaminen on tärkeä huomion kohde etenkin etätöitä tehdessä, kun taukojen pitäminen ja työstä irtautuminen on vaikeampaa. Cuckoo otettiin Admicomilla käyttöön koko organisaation laajuisesti keväällä 2020, kun yritys halusi tukea työntekijöiden hyvinvointia siirryttäessä etätöihin.

Read More »