Faktoihin perustuvaa

Käyttäytymisen muuttaminen ei ole helppoa, kun sen joutuu tekemään yksin. Cuckoo on todistetusti muuttanut ihmisten käyttäytymistä tehden siitä jopa hauskaa pelillisyyden ansiosta.

Voit lopettaa etsimisen - ratkaisu on täällä

Työterveyslaitos teki tutkimuksen Cuckoon käytöstä ja sen mukanaan tuomista muutoksista yrityksen työntekijöille. He havaitsivat, että työntekijät pitivät työyhteisöä avoimempana, hyväksyvämpänä ja luovempana sen jälkeen, kun Cuckoo oli otettu käyttöön työpaikalla. Sama tutkimus osoitti, että tuottavuus kasvoi, kun taas sairaslomapäivien määrä väheni.

Onnelliset työntekijät ovat tuottavampia

Oxfordin yliopiston Saïd Business Schoolin tutkimuksen mukaan työntekijät ovat 13% tuottavampia onnellisina. Niimpä iloisten hetkien lisääminen työntekijöiden päiviin vaikuttaa suoraan yrityksesi taloudelliseen tulokseen.

Ryhmässä on voimaa

Our recent survey on working remotely showed us somewhat surprising numbers: the biggest challenge was seen to be the lack of social interaction, while physical and mental challenges were seen as smaller challenges.

 

Meanwhile, 80% of participants liked working remotely and 66% wanted to continue working remotely fully or partially. The meaning of the work community should therefor not be belittled.

 

There is strength in numbers and we should do our best to empower and support a wholesome and open work community regardless of where this work is happening.

Osallistujamäärä: 2345

Cuckoo Networksin suorittama tutkimus kesäkuussa 2021.