Cuckoo blogi

Paneelikeskustelu: Tunteiden johtaminen epävarmuuden keskellä

Tunteissa ei ole off-nappulaa, vaan tarvitsemme tunteiden johtamisen taitoja myös työpaikoilla. Aihe on ajankohtainen erityisesti juuri nyt, kun Ukrainan kriisi koskettaa jokaista meistä ja herättää paljon tunteita: epävarmuutta, ahdistusta, pelkoa, epätoivoa. Tässä paneelikeskustelussa Camilla Tuominen ja Tomi Kaukinen keskustelevat jaksamisesta, pelosta, tunteiden vaikutuksesta työntekoon ja muiden johtamisesta tilanteessa, jossa omatkin tunteet ovat myllerryksessä. Katso tallenne 23.3.2022 pidetystä paneelikeskustelusta alta.

Voit lukea lisää aiheesta Cuckoon blogista lääketieteen tohtori ja työterveyden dosentti Helena Mirandan kirjoittamasta artikkelista, jossa on aiheena tiimin resilienssi, työkyky ja näiden tukeminen.

Vuoden viihdyttävin työelämäilmiö on käynnissä Cuckoolla! Tauko tähtien kanssa -livetreeneissä viihde- ja liike-elämän mielenkiintoisimmat tähdet heittäytyvät mukaan uusiin 30 minuutin treeneihin vieden taukohetkien viihdearvon uusiin lukemiin. Lue lisää ja hyppää mukaan!

 

 

Henri Tuomilehto istuen
Blogi

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda 🙂

Read More »

 

 

Miten Cuckoo auttaisi sinua ja kollegoitasi työpäivien aktivoinnissa?

Cuckoon tiimi auttaa mielellään pohtimaan teille sopivaa pakettia ja aktivointia!

Jätä yhteystietosi alle niin saat lisätietoja Cuckoosta

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että Cuckoo on yhteydessä sinuun ja voi käyttää yhteiystietoja markkinointitarkoituksiin.

Ei sitoumusta. Tietosi on meillä turvassa.