Cuckoo blogi

Töissä jaksaminen on otettu Admicomilla huomioon tauottamalla

Cuckoo-tarina

Admicomilla ensimmäinen kosketus Cuckoo-hyvinvointisovellukseen koettiin, kun Vantaan toimistolla joku oli tulostanut taukohuoneen seinälle Cuckoon sivuilta ladattavat taukojumppaohjeet. Cuckoo otettiin käyttöön koko organisaation laajuisesti keväällä 2020, kun yritys halusi tukea työntekijöiden hyvinvointia siirryttäessä etätöihin.

 

 

Työssä jaksaminen parantunut Admicomilla

Admicom on kotimainen yritys, joka tukee talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden yritysten liiketoimintaa palvelukokonaisuudella, jonka ytimessä on yrityksen Adminet –toiminnanohjausjärjestelmä. Admicomin kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä yhdistää asiakasyritysten toiminnot ja taloushallinnon saumattomasti. Tämän mahdollistaakseen Admicom työllistää yli 170 ohjelmistokehityksen, myynnin, käyttöönottojen, kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajaa ympäri Suomen.

 

 

Työssä jaksaminen on otettu Admicomilla huomioon tauottamalla

Admicomilla ensimmäinen kosketus Cuckoo-hyvinvointisovellukseen koettiin, kun Vantaan toimistolla joku oli tulostanut taukohuoneen seinälle Cuckoon sivuilta ladattavat taukojumppaohjeet. Pian sen jälkeen yrityksessä siirryttiinkin poikkeuksellisesti etätöihin. Töissä jaksaminen on tärkeä huomion kohde etenkin etätöitä tehdessä, kun taukojen pitäminen ja työstä irtautuminen on vaikeampaa. 

Myyntijohtaja Joni Haapamäki kertoo, että keskusteluissa tiimiläisten kanssa kävi nopeasti ilmi, että kotioloissa on haastavampaa panostaa ergonomiaan. Admicomilla haluttiin tukea työntekijöiden hyvinvointia poikkeuksellisen etätyötilanteen aikana, joten käyttöön otettiin Cuckoo-hyvinvointisovellus. Etätyössä luonnollisia taukoja on vähemmän, joten jumit yllättävät helposti, jos tauoista ei muista huolehtia. Myös aivot tarvitsevat taukoja, tauot auttavat palautumisessa ajatustyön aikana. 

Töissä jaksaminen helpottuu kun pitää huolta tauoista

Yritys päätti panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja otti poikkeuksellisen etätyötilanteen työhyvinvoinnin tueksi Cuckoon kokeiluun. Henkilöstölle toimitettiin kotikonttoreille myös välineistöä ergonomisemman etätyöpisteen rakentamiseen.

“Meillä myyntitiimissä on etätöissä usein normaalia työpäivää vähemmän luonnollisia keskeytyksiä ja liikettä. Esimerkiksi palaverihuoneeseen ei tarvitse kävellä, ja jos kollegalta pitää kysyä jotain niin soitan tai laitan viestiä sen sijaan, että nousisin ylös ja kävelisin käymään tämän työpisteellä”, Joni kuvaa.

Admicomin myyntitiimin jäsenet liikkuvat normaalisti asiakkaiden luona, joten poikkeuksellinen etätyö kevät on ollut iso muutos. Tyypilliset päivän aikaiset siirtymät asiakastapaamisiin ovat jääneet kokonaan pois ja päivän istumisaika on kasvanut. “Huomaan jatkuvan istumisen aiheuttamat jumitukset yläselässäni ja jaloissani. Siksi on ollut hyvä, että Cuckoo muistuttaa välillä liikkumaan. Pienet tauot ovat tarpeen, jotta jaksaa tehdä koko päivän tehokkaasti töitä. Cuckoo-tauon aikana oikein tuntee miten veri lähtee taas kiertämään”, Joni kertoo.

Pienet tauot ovat tarpeen, jotta jaksaa tehdä koko päivän tehokkaasti töitä. Cuckoo-tauon aikana oikein tuntee miten veri lähtee taas kiertämään.

Joni Haapamäki, myyntijohtaja
Työhyvinvointi koostuu useasta osa-alueesta

Hauskaa yhdessä tekemistä

Aktiivinen liikunnan harrastaminen vapaa-ajalla ei poista tarvetta päivän aikaiselle taukoliikunnalle. “Oikeastaan päinvastoin!”, Joni naurahtaa. “On paljon mukavampaa lähteä myös vapaa-ajalla liikkumaan, kun keho ei ole aivan jumissa työpäivien tauottomasta istumisesta.”

Kun tiimi on yllättäen joutunut etätöihin eikä näe toisiaan päivittäin, on Cuckoo tarjonnut poikkeukselliseen tilanteeseen myös hauskaa yhteistä tekemistä. “Tiimin kanssa ollaan pidetty muutamia jumppataukoja yhdessä videopuhelun välityksellä ja ne ovat kyllä olleet kaikista hauskimpia taukoja!”, Joni kertoo. Cuckoon brändin hauskuus ja pelillisyys ovat ilahduttaneet ja tiimikavereiden kesken on kisailtu kartalla etenemisessä. “Minun suosikkivideoitani ovat kaikki, joissa Cuckoo the Bird on mukana,” Joni vinkkaa.

Admicomilla tiedetään miten työpäivistä tehdään hauskempia!

Lue lisää

Henri Tuomilehto istuen
Blogi

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda 🙂

Read More »

What can Cuckoo offer your team or company?

Read more and book a FREE demo with one of our superstars.

Miten Cuckoo auttaisi sinua ja kollegoitasi työpäivien aktivoinnissa?

Cuckoon tiimi auttaa mielellään pohtimaan teille sopivaa pakettia ja aktivointia!

Jätä yhteystietosi alle niin saat lisätietoja Cuckoosta

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että Cuckoo on yhteydessä sinuun ja voi käyttää yhteiystietoja markkinointitarkoituksiin.

Ei sitoumusta. Tietosi on meillä turvassa.