Cuckoo blogi

KONE GSS voittajajoukkue: Mikrotauot parantavat työtehoa

Cuckoo-tarina

KONE Global Spares Supplylle (GSS) lanseerattiin Cuckoo elokuussa 2019  aktiivisuuskilpailun merkeissä, jolloin mikrotauot innostivat monia liikkumaan. 

KONEen missio on tehdä kaupungeista parempia paikkoja elää. Ymmärrämme, miten rakennuksissa ja niiden välillä liikutaan, ja teemme liikkumisesta turvallista, mukavaa ja sujuvaa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia euroa, asiakasmäärämme yli 450 000 ja vuoden lopussa henkilöstömäärämme oli yli 57 000.

”Se että Cuckoo tuli meille paikan päälle ja pidettiin tällainen kick-off, niin se motivoi tosi paljon. Lanseerauksessa kerrottu tutkimustieto auttoi motivoitumaan – mikrotauoilla on oikeasti merkitystä työtehoon. Lanseeraus toi lisäarvoa, ja kiva oli nähdä Cuckoon ihmiset.”

KONE GSS voittajajoukkue: Mikrotauot parantavat työtehoa
KONE GSS sisäisen Cuckoo- aktiivisuuskilpailun voittajajoukkue

KONE Global Spares Supplylle (GSS) lanseerattiin Cuckoo elokuussa 2019. Tämän jälkeen Cuckoon käyttö aloitettiin aktiivisuuskilpailun merkeissä. Kilpailussa muodostettiin joukkueet ja kilpailtiin leikkimielisesti kollegoita vastaan. Kyselimme kilpailun voittaneelta GSS Winning teamiltä fiiliksiä kisan jälkeen. 

Voittoisa strategia

Kysyimme heiltä mikä oli voittamisen salaisuus, ja heillä todettiin, että oikea asenne ja toisten tsemppaaminen. ”Nimettiin itsemme ”voittajatiimiksi” jo alusta alkaen. Meillä oli WhatsApp ryhmä, jossa motivoimme toisiamme myös viikonloppuisin.” He kertovatkin, että kisan aikana se, että oli kipeänä ei estänyt Cuckoon käyttöä. Silloin hyödynnettiin Mindfulness-taukoja ja kerättiin myös pisteet talteen.

”Nimettiin itsemme ”voittajatiimiksi” jo alusta alkaen. Meillä oli WhatsApp ryhmä, jossa motivoimme toisiamme myös viikonloppuisin.”

Vaikka kisa onkin jo ohi, he uskovat jatkavansa Cuckoon käyttöä aktiivisesti, vaikkakaan enää ei ole pakko saada 100 pistettä täyteen ihan joka päivä. Mikrotauot ovat muodostuneet tärkeäksi osaksi työpäivä. Heillä huomattiin, että mikrotauot selvästi nostavat vireystilaa. Heidän mielestään on hyvä, että Cuckoo tarjoaa eri kategorioita. Esimerkiksi, kun on hartiat jumissa, niin on helppo valita jumppa hartiakategoriasta. 

Mikrotauot osaksi arkea

Cuckoo loi myös avoimempaa ilmapiiriä taukojen suhteen, ja nyt tauottamiseen on matalampi kynnys, eikä kukaan ihmettele, jos joku jumppailee työn lomassa. Kisan jälkeen osa tiimeistä on myös jatkanut yhteistaukoja, ja välillä myös palavereissa tehdään nykyään yhteistaukoja. Kaiken kaikkiaan KONE GSS:llä koetaan, että kisa toi piristystä toimistoon ja lisäsi kommunikaatiota ja yhteishenkeä eri tiimien välillä. ”Kisa oli hauskaa vaihtelua arkeen. Cuckoon videot on hauskoja ja niissä on hyviä ihmisläheisiä liikkeitä. Ne ovat myös sopivan pituisia.” Kiitos KONE GSS-tiimin, KONE oli myös liigapörssin kärkisijoilla koko kilpailun ajan.

”Kisa oli hauskaa vaihtelua arkeen. Cuckoon videot on hauskoja ja niissä on hyviä ihmisläheisiä liikkeitä. Ne ovat myös sopivan pituisia.”

Cuckoon aktiivisuuskilpailut on todettu tehokkaaksi tavaksi tutustuttaa työntekijät Cuckoon ja tauottelun hyötyihin. Kisa toimii myös hyvänä tapana aktivoida työntekijöitä entisestään, vaikka taukoliikunta ja mikrotauot olisivatkin jo osana työpäiviä.

Lue lisää

Henri Tuomilehto istuen
Blogi

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda 🙂

Read More »

What can Cuckoo offer your team or company?

Read more and book a FREE demo with one of our superstars.

Miten Cuckoo auttaisi sinua ja kollegoitasi työpäivien aktivoinnissa?

Cuckoon tiimi auttaa mielellään pohtimaan teille sopivaa pakettia ja aktivointia!

Jätä yhteystietosi alle niin saat lisätietoja Cuckoosta

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että Cuckoo on yhteydessä sinuun ja voi käyttää yhteiystietoja markkinointitarkoituksiin.

Ei sitoumusta. Tietosi on meillä turvassa.