Cuckoo blogi

Voinko minä olla Maailmanmestari 2021?

Vuosi 2021 on ollut penkkiurheilijan unelma-aikaa. Peruuntuneiden tapahtumien ja menojen myötä on ollut hyvin aikaa istua kotona ja seuraamassa milloin mitäkin kisoja. Tokion olympialaisten aikaan seurasin yhtenä iltana lumoutuneena seinäkiipeilyn karsintoja ja toisena ihailin ojennettuja nilkkoja kuviokellunnassa. Puhumattakaan jalkapallon EM-huumasta, joka oli niin tarttuvaa, että jopa minä, joka en koskaan ollut katsonut yhtään jalkapallo-ottelua, innostuin tuijottamaan matseja ja luukuttaman Sukupolvien unelmaa korvamadoksi asti. 

"Meidän" menestys

Urheilukilpailuille on ominaista tämän kaltainen ilmiö yhdistää ihmisiä. Jalkapallofanit ympäri Suomea (nekin jotka eivät ole koskaan jalkapalloa katsoneet), hurraavat ja kannustavat yhdessä maajoukkueen puolesta. Kisahuuma vie mukanaan niin intensiivisesti, että penkkiurheilijalle oman joukkueen menestys voi tuntua ihan omalta saavutukselta. Jos kokemus on penkkiurheilijanakin näin voimakas, voin vain kuvitella, miltä pelaajista itsestään tuntuu.

Minustako maailmanmestari?

Odotan innolla Fiksujen Valintojen Maailmanmestaruuskisoja. Vihdoinkin kilpailu, johon kaltaiseni tavallinen työntekijä voi ihan itse osallistua ja pärjätä! Näissä kisoissa kilpaillaan tekemällä työpäivän aikana erilaisia aktiviteetteja, jotka lisäävät iloa ja hyvinvointia päiviin. Siis esimerkiksi pitämällä kävelykokouksia, vaihtamalla työasentoa, pitämällä taukotreenejä ja kehumalla kollegoita – aktiviteetteja, joita nyt jo teen päivittäin! Mahdollisuus saavuttaa mainetta ja kunniaa sekä voittaa upeita palkintoja ihan varmasti lisää motivaatiotani kiinnittää huomiota näihin tapoihin entistäkin enemmän.

Tiimihenkeä nostattamaan!

En ole koskaan erityisesti pitänyt yksilölajeista. Saan voimaa joukkuekavereistani. Yhdessä saan itsestäni enemmän irti. Tiimipelaajana olenkin siis innoissani siitä, että Fiksujen Valintojen MM-kisoissa työyhteisöni on joukkueeni. Riippumatta siitä tekeekö töitä kotoa vai toimistolta – kaikki voivat tsempata toinen toistaan, muistuttaa pitämään taukoja ja merkkaamaan aktiviteetteja Cuckoon sovellukseen yhteisen tavoitteen hyväksi – kohti Maailmanmestaruutta.

 

Cuckoon vuonna 2021 teettämän tutkimuksen (N= 2276) mukaan enemmistö on kokenut etätyössä haasteellisimmaksi osa-alueeksi sosiaalisuuden – erityisesti yhteisöllisyyden puutteen. Pitkään jatkuneen eristäytymisen ja etäilyn jälkeen kaipaamme tätä tunnetta yhteisöstä ja tiimihengestä enemmän kuin koskaan. 

 – Siiri Cuckoolta

Lue lisää

Henri Tuomilehto istuen
Blogi

Webinaari: Miten nukkua paremmin?

”Miten nukkua paremmin?” -webinaarissa dosentti ja unilääkäri Henri Tuomilehto ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat unesta, hyvistä nukkumiskäytännöistä, palautumisesta ja hyvän yöunen monista terveysvaikutuksista. Tässä webinaarissa kukaan ei nukahda 🙂

Read More »

Miten Cuckoo auttaisi sinua ja kollegoitasi työpäivien aktivoinnissa?

Cuckoon tiimi auttaa mielellään pohtimaan teille sopivaa pakettia ja aktivointia!

Jätä yhteystietosi alle niin saat lisätietoja Cuckoosta

Jättämällä yhteystietosi hyväksyt, että Cuckoo on yhteydessä sinuun ja voi käyttää yhteiystietoja markkinointitarkoituksiin.

Ei sitoumusta. Tietosi on meillä turvassa.