Boosting business
and life with joy

Kyllästyttääkö rutiinit ja loppumattomat to-do listat? Cuckoon avulla teet työpäivistäsi hauskempia ja edistät hyvinvointiasi helposti pienten, mutta merkityksellisten, tapojen avulla.

     

Mikä on Cuckoo?

Cuckoo on pelillinen hyvinvointisovellus, joka tuo iloa työpäiviisi! Se nostaa energiatasojasi ja kannustaa sinua pitämään taukoja - se antaa kehollesi tauon istumisesta ja aivoillesi lepohetken. Lisäksi Cuckoo auttaa sinua seuraamaan mielialaasi päivän mittaan. Tapojen muuttaminen on helpompaa, kun et joudu tekemään sitä yksin.

Miksi Cuckoo?

Cuckoo auttaa tappamaan tylsyyden työssä. Se kerää työkaverit yhteen tekemään hauskoja asioita yhdessä tehostaen yhteenkuuluvuuden tunnetta. Haasta ystäväsi ja voita palkintoja!

Missä on Cuckoo?

Cuckoo on käytettävissä selaimessa ja Teamsissa.

Kaikki alkoi kahdesta työkaverista ja 100 haarahypystä

Kaikki alkoi kahdesta työkaverista, herätyskellosta ja 100 haarahypystä kerran päivässä. Liikkumisen ilo alkoi levitä kulovalkeana työyhteisön keskuudessa, kun yhä useammat työntekijät liittyivät tauolle.

Levitämme edelleen tuota samaa ilosanomaa Cuckoo-sovelluksen kautta.

Usko tai älä - tästä päivästä tulee hauska

Cuckoossa on ollut kova vauhti ja into päällä! Olemme muuttaneet brändimme heijastamaan asennettamme ja missiotamme entistä paremmin. Uuden ulkoasun tyyliin sopien olemme uudistaneet myös tuotteemme. Missiomme on tuoda iloa päiviinne, joten valjastimme uuden selainsovelluksemme tekemään sen!

Emme malta odottaa että kokeilette sitä! 

Neljä kategoriaa
neljälle mielialalle

Kategoriassa Virkisty

saat jumppaa

ja humppaa

ja energiaa!

VIRKISTY

Kategoriassa

Hassuttele

saat irrotella

hymysuin!

HASSUTTELE

Kategoriassa

Rentoudu pääset

hengähtämään

ja rauhoittumaan.

RENTOUDU

Kategoriassa

Keskity löydät

uuden fokuksen

tuleviin ponnistuksiin.

KESKITY

Tuliko mieleen kysyttävää?

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä! Meidän tiimimme on koottu asiantuntijoista, jotka auttavat sinua mieltä askaruttavissa kysymyksissä, niin pienissä kuin suurissakin. Kuulemme teistä enemmän kuin meilellämme! Mietityttääkö jokin vielä? Voit kokeilla Cuckoo sovellusta 14 päivää ilmaiseksi. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Rakkautta iloiselta Cuckoo- joukoltamme

"Työhön keskittyminen on parantunut ja jokainen on tuntenut olonsa energisemmäksi myös työn jälkeen"

Emmi Ritvanen

Customer Service Manager, L&T Finland

”Tiesimme, että Cuckoo tulee olemaan hyvä lisä yrityksellemme, mutta se on ylittänyt odotuksemme. Olen Cuckoon ylpeä käyttäjä ja voin lämpimästi suositella sitä muiden yritysten kokeiltavaksi! ”

Elisabeth Skol

HR Director, Manpowergroup Sweden

"Kiitos! Arvostan todella näitä harjoituksia ja työnantajani aloitetta tarjota tämä. Cuckoo on antanut minulle monipuolisempia työpäiviä kuin ennen."

Mia

Cuckoo user, Enfo Sweden

”Tämä on niin hauska ja hyvin toteutettu sovellus - tämän 50-vuotiaan kehoni sisäinen lapsi on alkanut pitää taukoja. Mikään muu tapa ei ole toiminut paria päivää pidempään. ”

CUCKOO KÄYTTÄJÄ

Tornator Oyj Finland

Emmi Ritvanen

ASIAKASPALVELU JOHTAJA, L&T

SUOMI

Elisabeth Skol

HR-JOHTAJA, MANPOWERGROUP

RUOTSI

Mia

CUCKOO KÄYTTÄJÄ, ENFO

RUOTSI

CUCKOO KÄYTTÄJÄ

Tornator Oyj

SUOMI