Webinaari: Vetovoimainen työnantajuus

Huhtikuu 2022

“Vetovoimainen työnantajuus” -webinaarissa rekrytoinnin ja HR:n ammattilainen, kirjailija Saana Rossi ja Cuckoon CMO, sarjayrittäjä Tomi Kaukinen keskustelevat työelämän murroksesta ja sen vaikutuksesta organisaatioiden vetovoimaisuuteen rekrytoinnin ja merkityksellisyyden näkökulmasta. Katso tallenne ilmaiseksi.

Paneelikeskustelu: Tunteiden johtaminen epävarmuuden keskellä

Maaliskuu 2022

Ukrainan kriisi koskettaa jokaista meistä ja herättää paljon tunteita: epävarmuutta, ahdistusta, pelkoa, epätoivoa. Tunteissa ei ole off-nappulaa, joten tarvitsemme tunteiden johtamisen taitoja myös työpaikoilla. Camilla Tuomisen ja Tomi Kaukisen paneelikeskustelussa puhutaan rehellisesti jaksamisesta, pelosta ja tunteiden vaikutuksesta työntekoon.
Katso tallenne ilmaiseksi.

Webinar: Lead wellbeing with data

January 2022

Anni Havas from Cuckoo dives into the skill of leading wellbeing at the workplace with the help of passively acquired data from employees. Take a look at what data you can get on Cuckoo usage and how you can support work wellbeing with it!

Toimiston tai kodin seinälle: parhaat taukojumppaliikkeet!

Tulosta itsellesi tai toimistollenne helpot taukojumppaohjeet, jotka voit tehdä vaikka iltapäiväkahvin tippuessa.

Guide on Best Practices of Hybrid Work

We gathered a guide to help you make the best of the new way of working both remotely and at the office. How to engage workers? How to keep the feeling of communality? How to lead in a new work environment?

Breaks with the Stars!

Starting February 2022

Would you like to offer your employees the best workouts of the year? Join not only hundreds of other Cuckooers all over the globe, but also familiar faces from business and media in our live workout sessions! These 30 minute long workout sessions are held every Tuesday and Friday. 

Webinar: Best Practices of Hybrid Work + the revelation of Cuckoo's new look

August 2021

Our wellbeing expert Anni Havas gives HR-leaders new insight on how to manage the new ways of working remotely and at the office. We also reveal the big changes happening at Cuckoo!

Cuckoo in
media

Kauppalehti. Tärkeimmät uutiset.

 

Mikä saa sijoittajan kiinnostumaan startup-yrityksestä? Ainakin kilpailu ja se, että yritys tekee hyvää, sanoo sijoittajakonkari Kim Väisänen.

Talouselämä

Työn tauottamisesta tuli peli – Cuckoo pyrkii koukuttamaan pieniin hyvinvointia edistäviin tekoihin

Pelillistämisen on tarkoitus kannustaa lisäämään työarkeen pieniä hyvinvointia edistäviä tekoja. Kun palkinnot arvotaan tietyn tason saavuttaneiden kesken, kilpailu ei käy liian kovaksi, vaan motivoi muitakin kuin kaikkein aktiivisimpia ja lisää yhteisöllisyyttä.

 

Kauppalehti. Tärkeimmät talousuutiset

Etätyö on vaikeuttanut työntekoa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Ongelmana on ollut yhteisöllisyyden ja tauottamisen puute sekä fyysisten olosuhteiden vaikeutuminen. 

Talouselämä

Cuckoo tarjoaa tehokasta treeniä työpaikoille yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa korostaen.
 

Helsingin sanomat

Etyötyöaika kärjistää työpaikkojen burnout-kulttuuria. Osa yrityksistä taas on havahtunut palautumisen merkitykseen. Asiantuntijat kertovat 11 keinoa palautumisen johtamiseen.
 

op-media.fi

Veera Lehmonen sai tarpeekseen tylsistä työpäivistä ja päätti luoda hyvinvointisovelluksen, joka lisäisi aktiivisuutta työpäiviin ja piristäisi arkea. Nyt kuusi vuotta myöhemmin kasvuyritys Cuckoolla on yli 30 000 käyttäjää yli 20 maassa ja 300 yrityksessä.
 
markkinointiuutiset.fi
Brändiuudistus on aina riski liiketoiminnalle, mutta oikein tehtynä se nostaa yrityksen täysin uudelle tasolle.
 
 
 
 

Kauppalehti. Tärkeimmät talousuutiset

Etätyö on vaikeuttanut työntekoa sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Ongelmana on ollut yhteisöllisyyden ja tauottamisen puute sekä fyysisten olosuhteiden vaikeutuminen. 

Get webinar recording

by filling in the form below

Get webinar recording

by filling in the form below

Get webinar recording

by filling in the form below

Get webinar recording

by filling in the form below